Amanda harkimo tinder

Amanda Harkimo sai porttikiellon Tinderiin – Iltalehti

2676 Likes, 20 Comments – Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on Instagram: “Jengi heräs kiitos Tinderin, sieltä vaan ❤ Laurille, ihana mies.

IL: Amanda Harkimo sai ikuisen porttikiellon Tinderiin

IL: Amanda Harkimo sai ikuisen porttikiellon Tinderiin – Härdelli

ILTALEHTI.FI. Amanda Harkimo latasi Tinderin ja sai porttikiellon jo ensimmäisenä päivänä: ”Päätös on lopullinen”. Kongsi. Halaman Disukai oleh Halaman.

Amanda Harkimo on Instagram: “Jengi heräs kiitos Tinderin …

Amanda Harkimo Instagramissa : “Jengi heräs kiitos Tinderin, sieltä vaan ❤ Laurille, ihana mies. Pitää siis paikkaansa että ollaan erottu, siitä on jo aikaa. Afrikan reissu oli meidän vika parisuhdetesti jota ei läpästy ja jatkettu sen jälkeen erilleen ja molemmat menty eteenpäin 🙏😊 Asiaan ei liity draamaa, oltiin vaan liian erinlaisia yksinkertaisesti ja hyvissä väleissä ollaan jos törmätään ja samaa mieltä oltiin asiasta. Nyt Porin Cabarettii live sydämmii mulle ku en Tinderis tuu vastaan! ❤❤ #single #love #life”

2,674 Likes, 20 Comments – Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on Instagram: “Jengi heräs kiitos Tinderin, sieltä vaan ❤ Laurille, ihana mies. Pitää siis paikkaansa että ollaan erottu, siitä on jo aikaa. Afrikan reissu oli meidän vika parisuhdetesti jota ei läpästy ja jatkettu sen jälkeen erilleen ja molemmat menty eteenpäin 🙏😊 Asiaan ei liity draamaa, oltiin vaan liian erinlaisia yksinkertaisesti ja hyvissä väleissä ollaan jos törmätään ja samaa mieltä oltiin asiasta. Nyt Porin Cabarettii live sydämmii mulle ku en Tinderis tuu vastaan! ❤❤ #single #love #life”

Povipommi sinkkumarkkinoilla?! Amanda Harkimo ällistytti …

Povipommi sinkkumarkkinoilla?! Amanda Harkimo ällistytti Tinderissä! | Seiska

IL: Amanda Harkimo sai porttikiellon Tinderiin: “Päätös on …

IL: Amanda Harkimo sai porttikiellon Tinderiin: “Päätös on lopullinen” – Halloota

Amanda Harkimo on ollut Tinderissä vuoden – ei ole …

Amanda Harkimo erosi – Tinder paljasti – Findance.com

Amanda Harkimo erosi – Tinder paljasti

Deittailusovellus Tinder antoi Amanda… – Iltalehti Viihde

Amanda Harkimo paljastaa Tinder-kokemuksensa

Amanda Harkimo paljastaa Tinder-kokemuksensa – matchannut ainoastaan yhden miehen kanssa

Tosi-tv-tähtenä tunnetuksi tullut, nykyään DJ:na työskentelevä Amanda Harkimo, 30, avautuu Metropolille antamassaan haastattelussa kokemuksistaan

Keywords: amanda harkimo tinder