Bb kristian instagram

Kristian Heiskari (@heikrisse) • Instagram photos and videos

45.2k Followers, 1747 Following, 169 Posts – See Instagram photos and videos from Kristian Heiskari (@heikrisse)

Kristian Heiskari (@heikrisse) • Instagram photos and videos

Kristian Heiskari. Tuttu televisiosta ja tien päältä. Kotini on peräkärryni!

BB 2020 on mun osalta nyt taputeltu ja olen niin helvetin …

Kristian Heiskari Instagramissa : “BB 2020 on mun osalta nyt taputeltu ja olen niin helvetin iloinen kun pääsin mukaan tähän prokkikseen! Joka maanantai on jännittänyt niin että lähetyksen jälkeen on tunteja saanut pyöriä sängyssä adrenaliini pärinöissään. Viime yönä sai ensimmäiset kunnon unet studiovierailun jälkeen ja nyt lähinnä hajottaa paluu arkeen. Ei enään maanantaisin 24/7 vahtaamista kalsareissa ja iltabissejä Redissä, vaan takaisin työmaalle myös maanantaisin⚒️🪚🔨Tänään vielä BB 2020 finaali ja on mahtava saada yksi luku päätökseen omaltakin osalta. Huomenna meillä on uusi voittaja ja odotan innolla että selviää kuka tän vie. Ollut mahtava vuosi ja ei ois koskaan uskonut mitä kaikkea voi elämä tarjoilla talon jälkeen! Kiitos katsojille ja seuraajille että olette olleet mukana! Valtavat kiitokset suorasta palautteesta jota olen saanut paljon. Erityisen suuret kiitokset tuotannolle @endemolshinefinland että sai olla mukana. Eikä unohdeta sitä rautaista kokemyksen tuomaa varmuutta ja jeesiä jota saanut kun sitä on tarvinnut @almahatonen ja @kimmovehvilainen!KIITOS @bigbrothersuomi ja kaikki mukana olleet! Huhhuh. Tänään mä en tee mitään.”

6675 Likes, 105 Comments – Kristian Heiskari (@heikrisse) on Instagram: “BB 2020 on mun osalta nyt taputeltu ja olen niin helvetin iloinen kun pääsin mukaan …

6,671 Likes, 105 Comments – Kristian Heiskari (@heikrisse) on Instagram: “BB 2020 on mun osalta nyt taputeltu ja olen niin helvetin iloinen kun pääsin mukaan tähän prokkikseen! Joka maanantai on jännittänyt niin että lähetyksen jälkeen on tunteja saanut pyöriä sängyssä adrenaliini pärinöissään. Viime yönä sai ensimmäiset kunnon unet studiovierailun jälkeen ja nyt lähinnä hajottaa paluu arkeen. Ei enään maanantaisin 24/7 vahtaamista kalsareissa ja iltabissejä Redissä, vaan takaisin työmaalle myös maanantaisin⚒️🪚🔨Tänään vielä BB 2020 finaali ja on mahtava saada yksi luku päätökseen omaltakin osalta. Huomenna meillä on uusi voittaja ja odotan innolla että selviää kuka tän vie. Ollut mahtava vuosi ja ei ois koskaan uskonut mitä kaikkea voi elämä tarjoilla talon jälkeen! Kiitos katsojille ja seuraajille että olette olleet mukana! Valtavat kiitokset suorasta palautteesta jota olen saanut paljon. Erityisen suuret kiitokset tuotannolle @endemolshinefinland että sai olla mukana. Eikä unohdeta sitä rautaista kokemyksen tuomaa varmuutta ja jeesiä jota saanut kun sitä on tarvinnut @almahatonen ja @kimmovehvilainen!KIITOS @bigbrothersuomi ja kaikki mukana olleet! Huhhuh. Tänään mä en tee mitään.”

kb_b26 – Kristian BB – Instagram

376 Followers, 779 Following, 656 Posts – See Instagram photos and videos from Kristian BB 󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (@kb_b26)

Nyt on hämmentynyt kaveri! Onnea Kristian Big Brother 2019 …

Big Brother Suomi on Instagram: “Nyt on hämmentynyt kaveri! Onnea Kristian Big Brother 2019 voittaja!❤️ #bbsuomi #vainkrisujutut”

23.8k Likes, 808 Comments – Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) on Instagram: “Nyt on hämmentynyt kaveri! Onnea Kristian Big Brother 2019 voittaja!

24K Likes, 805 Comments – Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) on Instagram: “Nyt on hämmentynyt kaveri! Onnea Kristian Big Brother 2019 voittaja!❤️ #bbsuomi #vainkrisujutut”

Eilen Anu otti mut mukaansa BB-studiolle! Kiva nähä tätä …

27.10.2022 — 2597 Likes, 16 Comments – Kristian Heiskari (@heikrisse) on Instagram: “Eilen Anu otti mut mukaansa BB-studiolle! Kiva nähä tätä tonttuu ja …

Finaaliviisikkoon selvisivät Kimmo, Kristian, Anu, Kevin ja …

Big Brother Suomi Instagramissa : “Finaaliviisikkoon selvisivät Kimmo, Kristian, Anu, Kevin ja Helmeri! ✨😍Mahtava matka päättyy tänää! Muista äänestää suosikkiasi osoitteessa bigbrother.fi! #bbsuomi #finaali”

4675 Likes, 47 Comments – Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) on Instagram: “Finaaliviisikkoon selvisivät Kimmo, Kristian, Anu, Kevin ja Helmeri!

4,674 Likes, 47 Comments – Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) on Instagram: “Finaaliviisikkoon selvisivät Kimmo, Kristian, Anu, Kevin ja Helmeri! ✨😍Mahtava matka päättyy tänää! Muista äänestää suosikkiasi osoitteessa bigbrother.fi! #bbsuomi #finaali”

kristan.bb – Kristian Bloch Bærtelsen – Instagram

415 Followers, 272 Following, 30 Posts – See Instagram photos and videos from Kristian Bloch Bærtelsen (@kristan.bb)

Kristian on ollut talossa nyt 60 päivää ja mikään ei … – Instagram

Big Brother Suomi on Instagram: “Kristian on ollut talossa nyt 60 päivää ja mikään ei ole muuttunut😂😂#bbsuomi #bbkristian #vainkrisujutut”

3286 Likes, 83 Comments – Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) on Instagram: “Kristian on ollut talossa nyt 60 päivää ja mikään ei ole muuttunut #bbsuomi …

3,286 Likes, 83 Comments – Big Brother Suomi (@bigbrothersuomi) on Instagram: “Kristian on ollut talossa nyt 60 päivää ja mikään ei ole muuttunut😂😂#bbsuomi #bbkristian #vainkrisujutut”

Keywords: bb kristian instagram, kristian heiskari instagram, bb krisu instagram