Henriikka rönkkönen instagram

Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) • Instagram …

26.5k Followers, 843 Following, 794 Posts – See Instagram photos and videos from Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen)

Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) • Instagram …

26.4k Followers, 844 Following, 793 Posts – See Instagram photos and videos …

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “No nyt!! Etu

Henriikka Rönkkönen Instagramissa : “No nyt!! 😍😍😍 Etu- ja takatukka on löytäny oikeat paikkansa!”

18.11.2020 — 2552 Likes, 21 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “No nyt!! Etu- ja takatukka on löytäny oikeat …

2,550 Likes, 21 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “No nyt!! 😍😍😍 Etu- ja takatukka on löytäny oikeat paikkansa!”

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Mä rakastan mun …

5183 Likes, 82 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Mä rakastan mun miesystävää todella paljon. Mä olen hullun kiitollinen, …

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Asiat jotka lämmittää

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Asiat jotka lämmittää:1. Äitin tekemät, postissa tulleet villasukat2. Thaimaan määmatkalta ostettu tissisaippua 3. Jokapäiväinen turvasarja Frendit ja mielikuvitustreffit kahdella pitsalla4. Itekseen puhuminen ulkona (no tietty sisälläkin mutta siellä ei ihan niin jännää)5. Todisteet siitä, miten cool on ollu jo lapsena😍”

1581 Likes, 2 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Asiat jotka lämmittää: 1. Äitin tekemät, postissa tulleet villasukat 2.

1,581 Likes, 2 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Asiat jotka lämmittää:1. Äitin tekemät, postissa tulleet villasukat2. Thaimaan määmatkalta ostettu tissisaippua 3. Jokapäiväinen turvasarja Frendit ja mielikuvitustreffit kahdella pitsalla4. Itekseen puhuminen ulkona (no tietty sisälläkin mutta siellä ei ihan niin jännää)5. Todisteet siitä, miten cool on ollu jo lapsena😍”

Mun mielikuvituspoikaystävä tuli käymään taas ja oli silleen, et …

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Mun mielikuvituspoikaystävä tuli käymään taas ja oli silleen, et voitko tehä mulle lasagnea ihan ite alusta loppuun kato ku mä oon hikoillu maskuliinisissa urheilukarhuntappelupesukoneenkantohommissa niin paljon kato mun lihaksia ja öljyttyä vartaloa. No mä katoin ja sanoin, että tietty (vaikka en oo koskaan tehny muuta ku valmislasagneja). Mielikuvituspoikaystävä meni suihkuun hieromaan saippualla itteään kaikkialta. Kaikkialta hieromaan meni. Ja sen jälkeen se nukahti alasti mun sängylle. Raikkaana ja puhtaana. Siinä pötköttää. No mä tein sitten sen lasagnen, koska mun mielikuvituspoikkis oli todellakin ansainnu sen. Mä ihastelen nyt tässä tätä lopputulosta. Siinä ohjeessa kyllä luki, että lasagne on valmis, kun sen pinta on kauniin ruskee. En vaan heti tajunnu, että siis koko vuoan pinta on kauniin ruskee ulkoreunoja ja pohjaa myöten. Enkä varsinkaan tajunnu, että myös uunin pohja on samanlainen, kun lasagne on valmis. Mut semmonen mä oon, etten aina tajuu näitä ohjeita ihan heti. Nyt mun kuitenki täytyy mennä rasvaamaan mun mielikuvituspoikaystävän karhutappelussa saamia haavoja vähän. Ja hieromaan sen lihaksia. Rasvalla. (Mietitte varmaan, millon oon viimeks harrastanu seksiä. Vuonna 1879 keväällä vaginapierun aikaan. Kyllä ihmisellä pitää olla oikeus karhutappelumielikuvituspoikaystävään, joka tulee sun asuntoon haalareissa, yläosa auki, poran kanssa ja se poraa sun kiviseinää niin paljon ja niin kovaa, että naapuritkin kuulee. Se poraa ja poraa, painaa sitä päätä sinne reikään. Tekee työtä, että pääsee syvemmälle. Painaa sitä poraa. Painaa painaa….) Moikka!”

312 Likes, 21 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Mun mielikuvituspoikaystävä tuli käymään taas ja oli silleen, …

312 Likes, 21 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Mun mielikuvituspoikaystävä tuli käymään taas ja oli silleen, et voitko tehä mulle lasagnea ihan ite alusta loppuun kato ku mä oon hikoillu maskuliinisissa urheilukarhuntappelupesukoneenkantohommissa niin paljon kato mun lihaksia ja öljyttyä vartaloa. No mä katoin ja sanoin, että tietty (vaikka en oo koskaan tehny muuta ku valmislasagneja). Mielikuvituspoikaystävä meni suihkuun hieromaan saippualla itteään kaikkialta. Kaikkialta hieromaan meni. Ja sen jälkeen se nukahti alasti mun sängylle. Raikkaana ja puhtaana. Siinä pötköttää. No mä tein sitten sen lasagnen, koska mun mielikuvituspoikkis oli todellakin ansainnu sen. Mä ihastelen nyt tässä tätä lopputulosta. Siinä ohjeessa kyllä luki, että lasagne on valmis, kun sen pinta on kauniin ruskee. En vaan heti tajunnu, että siis koko vuoan pinta on kauniin ruskee ulkoreunoja ja pohjaa myöten. Enkä varsinkaan tajunnu, että myös uunin pohja on samanlainen, kun lasagne on valmis. Mut semmonen mä oon, etten aina tajuu näitä ohjeita ihan heti. Nyt mun kuitenki täytyy mennä rasvaamaan mun mielikuvituspoikaystävän karhutappelussa saamia haavoja vähän. Ja hieromaan sen lihaksia. Rasvalla. (Mietitte varmaan, millon oon viimeks harrastanu seksiä. Vuonna 1879 keväällä vaginapierun aikaan. Kyllä ihmisellä pitää olla oikeus karhutappelumielikuvituspoikaystävään, joka tulee sun asuntoon haalareissa, yläosa auki, poran kanssa ja se poraa sun kiviseinää niin paljon ja niin kovaa, että naapuritkin kuulee. Se poraa ja poraa, painaa sitä päätä sinne reikään. Tekee työtä, että pääsee syvemmälle. Painaa sitä poraa. Painaa painaa….) Moikka!”

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Kuluva vuosi on ollut …

Henriikka Rönkkönen Instagramissa : “Kuluva vuosi on ollut elämässäni monin tavoin poikkeuksellinen. Kirjan julkaiseminen oli minulle tosi iso juttu, jota en oikein vieläkään käsitä. Vielä vähemmän käsitän, että kirjoitan nyt toista kirjaa. Suurin muutos kuitenkin on ollut se, että jokin iso raskas taakka, jota olen kantanut mukanani teini-iästä saakka, on pudonnut selästäni. Viime kesänä koin elämäni ensimmäistä kertaa, miltä tuntuu, kun mieltä painaa sydänsuru tai ahdistus, ja tuo murhe jää kotiin, kun tekee jotain muuta eli näkee ystäviä, käy uimassa tai kiipeilemässä. En ole koskaan aikaisemmin pystynyt siihen, vaikka kuinka olen työstänyt milloin mitäkin kriisiä ja milloin kenenkin kanssa. En ole koskaan aikaisemmin pystynyt jättämään taakkaa kotiin. Se oli palanut minuun kiinni. Elämä on raskasta elää sillä tavalla. Kun kivatkin jutut tuntuvat vaikeilta jaksaa. Mutta nyt voin sanoa, että vuosien työ on vihdoinkin alkanut tuottaa tulosta. Tunnelukot paukkuvat ja vanhat ajatuspolut kasvavat heinää, sillä olen löytänyt uusia teitä. Ihan kuin teininä olisin lähtenyt väärään metsään ja pysynyt siellä kadoksissa liian kauan.En halua enää sellaista sekamelskaa elämääni täyttämään. En halua kuunnella sitä vihapuhetta itseäni kohtaan, jota mieleni suolsi.Haluan opetella rakastamaan ja kunnioittamaan omaa kehoani ja ajatuksiani. Toivon joku päivä löytäväni sellaisen kumppanin, joka kunnioittaa niitä yhtä paljon kuin minä ellei enemmänkin. Haluan aloittaa seksielämäni uudestaan uuden ihmisen kanssa uudella tavalla itseäni kuunnellen.Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta. Voimia ja rakkautta kaikille myrskyihin ja sateenkaariin. Tiedän, miltä tuntuu, kun ulospääsyä tai helpotusta pahaan oloon ei tunnu tulevan mistään eikä mitenkään. Mutta koita jaksaa, olet mieletön ja vahva tyyppi. Sinua tarvitaan tähän kaoottiseen maailmaan tuomaan lämpöä. Elämä on kieltämättä välillä aika perseestä, mutta onko se sittenkään niin huono asia. Perseet ovat kuitenkin aika kivoja.Pus. ❤”

2500 Likes, 74 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Kuluva vuosi on ollut elämässäni monin tavoin poikkeuksellinen.

2,498 Likes, 74 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Kuluva vuosi on ollut elämässäni monin tavoin poikkeuksellinen. Kirjan julkaiseminen oli minulle tosi iso juttu, jota en oikein vieläkään käsitä. Vielä vähemmän käsitän, että kirjoitan nyt toista kirjaa. Suurin muutos kuitenkin on ollut se, että jokin iso raskas taakka, jota olen kantanut mukanani teini-iästä saakka, on pudonnut selästäni. Viime kesänä koin elämäni ensimmäistä kertaa, miltä tuntuu, kun mieltä painaa sydänsuru tai ahdistus, ja tuo murhe jää kotiin, kun tekee jotain muuta eli näkee ystäviä, käy uimassa tai kiipeilemässä. En ole koskaan aikaisemmin pystynyt siihen, vaikka kuinka olen työstänyt milloin mitäkin kriisiä ja milloin kenenkin kanssa. En ole koskaan aikaisemmin pystynyt jättämään taakkaa kotiin. Se oli palanut minuun kiinni. Elämä on raskasta elää sillä tavalla. Kun kivatkin jutut tuntuvat vaikeilta jaksaa. Mutta nyt voin sanoa, että vuosien työ on vihdoinkin alkanut tuottaa tulosta. Tunnelukot paukkuvat ja vanhat ajatuspolut kasvavat heinää, sillä olen löytänyt uusia teitä. Ihan kuin teininä olisin lähtenyt väärään metsään ja pysynyt siellä kadoksissa liian kauan.En halua enää sellaista sekamelskaa elämääni täyttämään. En halua kuunnella sitä vihapuhetta itseäni kohtaan, jota mieleni suolsi.Haluan opetella rakastamaan ja kunnioittamaan omaa kehoani ja ajatuksiani. Toivon joku päivä löytäväni sellaisen kumppanin, joka kunnioittaa niitä yhtä paljon kuin minä ellei enemmänkin. Haluan aloittaa seksielämäni uudestaan uuden ihmisen kanssa uudella tavalla itseäni kuunnellen.Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta. Voimia ja rakkautta kaikille myrskyihin ja sateenkaariin. Tiedän, miltä tuntuu, kun ulospääsyä tai helpotusta pahaan oloon ei tunnu tulevan mistään eikä mitenkään. Mutta koita jaksaa, olet mieletön ja vahva tyyppi. Sinua tarvitaan tähän kaoottiseen maailmaan tuomaan lämpöä. Elämä on kieltämättä välillä aika perseestä, mutta onko se sittenkään niin huono asia. Perseet ovat kuitenkin aika kivoja.Pus. ❤”

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Ihan normipäivä.”

Henriikka Rönkkönen Instagramissa : “Ihan normipäivä.”

285 Likes, 5 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Ihan normipäivä.”

285 Likes, 5 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Ihan normipäivä.”

Kaupallinen yhteistyö @tamsilk_oy NO NYT PÄRISEE JA …

Henriikka Rönkkönen Instagramissa : “Kaupallinen yhteistyö @tamsilk_oy NO NYT PÄRISEE JA PAUKKUU!Mähän hillun näissä Tam-Silkin vaatteissa yhtenään, koska ⬇️- Kun kaikista muista pikkareista lerpahtaa aina joku häpyhuulista ulos täysin yllättäen ja pyytämättä, niin näistä ei. Koko nahkainen karkkipussi pysyy sisällä vaikka miten twerkkaa (testattu on)!- Sanomattakin selvää, että viettelin näillä seksihepeneillä nykyisen MIEHEN grrrr ja ihan helvetin hyvän miehen viettelinkin! (Eli toimii hyviin tyyppeihin ☺️)- Tuotteet on hengittäviä, ilmavia ja aivan saatanan pehmoisia- Kotimainen firma- Tuotanto on ekologista, eettistä ja läpinäkyvää eli sivuilta löytyy materiaalien alkuperä ja valmistustapa- EdullisiaSain teille vielä -20 % sala-alekoodin, joka on tietysti: HUULIPEITTOKoodi on voimassa tän viikon 16.-22.11. ja sillä saa kaikkea mahdollista, mitä Tam-Silkin sivuilta löydätte. 🥳Osoite on: www.tamsilk.fi(linkki sivuille löytyy myös mun Insta Storystä, jonka kiinnitän viikoksi mun profiiliin)Siitä itelle nyt parasta määlahjaa tulemaan 🔥❤️ Ja tietysti naisystävälle, miesystävälle, äitille, isälle, lapselle, mummille, ukille, koko suvulle yllätyspakettia postiluukusta kolisemaan 😍👌 #kaupallinenyhteistyö #tamsilk”

2903 Likes, 38 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @tamsilk_oy NO NYT PÄRISEE JA PAUKKUU!

2,903 Likes, 38 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @tamsilk_oy NO NYT PÄRISEE JA PAUKKUU!Mähän hillun näissä Tam-Silkin vaatteissa yhtenään, koska ⬇️- Kun kaikista muista pikkareista lerpahtaa aina joku häpyhuulista ulos täysin yllättäen ja pyytämättä, niin näistä ei. Koko nahkainen karkkipussi pysyy sisällä vaikka miten twerkkaa (testattu on)!- Sanomattakin selvää, että viettelin näillä seksihepeneillä nykyisen MIEHEN grrrr ja ihan helvetin hyvän miehen viettelinkin! (Eli toimii hyviin tyyppeihin ☺️)- Tuotteet on hengittäviä, ilmavia ja aivan saatanan pehmoisia- Kotimainen firma- Tuotanto on ekologista, eettistä ja läpinäkyvää eli sivuilta löytyy materiaalien alkuperä ja valmistustapa- EdullisiaSain teille vielä -20 % sala-alekoodin, joka on tietysti: HUULIPEITTOKoodi on voimassa tän viikon 16.-22.11. ja sillä saa kaikkea mahdollista, mitä Tam-Silkin sivuilta löydätte. 🥳Osoite on: www.tamsilk.fi(linkki sivuille löytyy myös mun Insta Storystä, jonka kiinnitän viikoksi mun profiiliin)Siitä itelle nyt parasta määlahjaa tulemaan 🔥❤️ Ja tietysti naisystävälle, miesystävälle, äitille, isälle, lapselle, mummille, ukille, koko suvulle yllätyspakettia postiluukusta kolisemaan 😍👌 #kaupallinenyhteistyö #tamsilk”

Henriikka Rönkkönen on Instagram: “Kun sä löydät hyvän …

Henriikka Rönkkönen Instagramissa : “Kun sä löydät hyvän miehen ja yrität olla sössimättä kaikkee (Tää muisto viihdytti storeissa niin montaa, joten olkaa hyvät, tässä vielä)”

9.9.2020 — 4312 Likes, 60 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Kun sä löydät hyvän miehen ja yrität olla sössimättä …

4,312 Likes, 60 Comments – Henriikka Rönkkönen (@henriikkaronkkonen) on Instagram: “Kun sä löydät hyvän miehen ja yrität olla sössimättä kaikkee (Tää muisto viihdytti storeissa niin montaa, joten olkaa hyvät, tässä vielä)”

Keywords: henriikka rönkkönen instagram