Iiris suomela instagram

Iiris Suomela (@iirissuomela) • Instagram photos and videos

11.6k Followers, 4066 Following, 1256 Posts – See Instagram photos and videos from Iiris Suomela (@iirissuomela)

Iiris Suomela (@iirissuomela) • Instagram photos and videos

11.6k Followers, 4066 Following, 1256 Posts – See Instagram photos and …

Iiris Suomela on Instagram: “Maailman paras joululahja otti …

Iiris Suomela Instagramissa : “Maailman paras joululahja otti reilusti etumatkaa ja saapui maailmaan jo pari päivää sitten ❤️ Tänä vuonna pääsin siis viettämään kansainvälistä keskoslasten päivää sairaalassa ikioman, pienen mutta pontevan vauvan kanssa. Päivää vietetään tänään hänen ja kaikkien muiden keskosten kunniaksi 💜Päällimmäisenä mielessä on kiitollisuus siitä, että niin minä kuin lapsi voimme hyvin. Toisinkin olisi voinut käydä – etenkin, jos olisimme kokeneet saman jossain toisaalla. Suomi on kuitenkin maailman turvallisin maa synnyttäjille ja vauvoille. Meillä on yksi maailman alhaisimmista keskosten kuolleisuuksista ja se on nimenomaan hyvinvointivaltion ansiota. Iso kiitos siis tämän maan kätilöille, hoitajille ja lääkäreille, joiden osaaviin käsiin olen voinut laskea niin oman kuin lapsen hengen ja terveyden viimeisen kuukauden ajan ❤️Nyt me vietämme perheen kesken vielä hetken osastolla ja lähdemme opettelemaan elämän perustaitoja. Tästä alkaa elinikäinen yhteinen taival, enkä malta odottaa, että pääsen näkemään mitä se tuo tullessaan 💚#keskoslastenpäivä #keskoset #keskonen #marraskuiset2020 #vauva #vauva2020 #hyvinvointivaltio #kätilö #terveys #äiti #vanhemmuus”

3854 Likes, 313 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Maailman paras joululahja otti reilusti etumatkaa ja saapui maailmaan jo pari päivää …

3,851 Likes, 313 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Maailman paras joululahja otti reilusti etumatkaa ja saapui maailmaan jo pari päivää sitten ❤️ Tänä vuonna pääsin siis viettämään kansainvälistä keskoslasten päivää sairaalassa ikioman, pienen mutta pontevan vauvan kanssa. Päivää vietetään tänään hänen ja kaikkien muiden keskosten kunniaksi 💜Päällimmäisenä mielessä on kiitollisuus siitä, että niin minä kuin lapsi voimme hyvin. Toisinkin olisi voinut käydä – etenkin, jos olisimme kokeneet saman jossain toisaalla. Suomi on kuitenkin maailman turvallisin maa synnyttäjille ja vauvoille. Meillä on yksi maailman alhaisimmista keskosten kuolleisuuksista ja se on nimenomaan hyvinvointivaltion ansiota. Iso kiitos siis tämän maan kätilöille, hoitajille ja lääkäreille, joiden osaaviin käsiin olen voinut laskea niin oman kuin lapsen hengen ja terveyden viimeisen kuukauden ajan ❤️Nyt me vietämme perheen kesken vielä hetken osastolla ja lähdemme opettelemaan elämän perustaitoja. Tästä alkaa elinikäinen yhteinen taival, enkä malta odottaa, että pääsen näkemään mitä se tuo tullessaan 💚#keskoslastenpäivä #keskoset #keskonen #marraskuiset2020 #vauva #vauva2020 #hyvinvointivaltio #kätilö #terveys #äiti #vanhemmuus”

iirissuomela – Instagram

Iiris Suomela Instagramissa : “Vielä on kesää jäljellä, mutta meillä odotetaan jo joulua. Silloin yksi elämäni suurimmista toiveista toteutuu ja minusta tulee äiti. Parempaa joululahjaa on vaikea kuvitella ❤️Eilen tunsin lapsen liikkeet ensimmäistä kertaa. Potkut tuntuivat malttamattomina vatsassa. Ajattelin, että siellä hän nyt odottaa pääsevänsä tähän maailmaan. Seuraava ajatus oli, että sen maailman on syytä olla mahdollisimman hyvä – vähintäänkin turvallinen ja elinkelpoinen mutta mielellään myös kaunis.On vaikea kuvata sitä suojeluvietin ja rakkauden yhtäkkistä hyökyä, joka iskee lapsen liikkeiden tuntemisen tai sydämen lyöntien kuulemisen myötä. Pieni sydän laukkaa vauhdilla kuin hevoslauma, mikä korostaa hyökyä entisestään. Omien sanojen puuttuessa turvaudun Ultra Bran klassikkoon:”Minä suojelen sinua kaikeltamitä ikinä keksitkin pelätäEi ole sellaista pimeääjota minun hento käteni ei torjuisi”Sanojen puutteen äärellä ymmärtää miksi klassikot ovat klassikoita: parhaimmillaan ne kiteyttävät enemmän kuin mitä itse voi ikinä osata sanoa.On upeaa päästä aloittamaan syksy odottavissa ja onnellisissa tunnelmissa ❤️#raskaus #vauva2020 #joulukuiset2020 #perhe #vihreät #vihreätnaiset #politiikka #ultrabra”

3363 Likes, 286 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Vielä on kesää jäljellä, mutta meillä odotetaan jo joulua.

3,360 Likes, 285 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Vielä on kesää jäljellä, mutta meillä odotetaan jo joulua. Silloin yksi elämäni suurimmista toiveista toteutuu ja minusta tulee äiti. Parempaa joululahjaa on vaikea kuvitella ❤️Eilen tunsin lapsen liikkeet ensimmäistä kertaa. Potkut tuntuivat malttamattomina vatsassa. Ajattelin, että siellä hän nyt odottaa pääsevänsä tähän maailmaan. Seuraava ajatus oli, että sen maailman on syytä olla mahdollisimman hyvä – vähintäänkin turvallinen ja elinkelpoinen mutta mielellään myös kaunis.On vaikea kuvata sitä suojeluvietin ja rakkauden yhtäkkistä hyökyä, joka iskee lapsen liikkeiden tuntemisen tai sydämen lyöntien kuulemisen myötä. Pieni sydän laukkaa vauhdilla kuin hevoslauma, mikä korostaa hyökyä entisestään. Omien sanojen puuttuessa turvaudun Ultra Bran klassikkoon:”Minä suojelen sinua kaikeltamitä ikinä keksitkin pelätäEi ole sellaista pimeääjota minun hento käteni ei torjuisi”Sanojen puutteen äärellä ymmärtää miksi klassikot ovat klassikoita: parhaimmillaan ne kiteyttävät enemmän kuin mitä itse voi ikinä osata sanoa.On upeaa päästä aloittamaan syksy odottavissa ja onnellisissa tunnelmissa ❤️#raskaus #vauva2020 #joulukuiset2020 #perhe #vihreät #vihreätnaiset #politiikka #ultrabra”

Iiris Suomela on Instagram: “Harva asia on yhtä pyhä ja tärkeä …

Iiris Suomela on Instagram: “Harva asia on yhtä pyhä ja tärkeä kuin jokaisen lapsen oikeus elämään. Tätä oikeutta on julkisen vallan puolustettava – näin vaativat niin Suomen perustuslaki kuin YK:n lasten oikeuksien sopimus.Siksi viime syksynä Suomen oli ryhdyttävä toimiin Al Holin vankileirille kuolemanvaaraan jääneiden lasten pelastamiseksi. Vastuu asiasta oli ulkoministeriöllä. Lasten oikeudesta elämään ei ole mitään epäselvyyttä, eikä valtaosa perustuslakivaliokunnan kuulemista asiantuntijoista nähnyt ulkoministeri Pekka Haaviston toiminnassa huomautettavaa. Siksi valiokunta päätyi toteamaan, ettei edellytyksiä syytteen nostamiselle ole. Nämä asiat käyvät ilmi valiokunnan tänään valmistuneesta mietinnöstä.On syytä muistaa, ettei lasten oikeus elää ole riippuvainen heidän vanhemmistaan tai vanhempiensa valinnoista. Jos vanhemmat eivät pysty lapsiaan suojelemaan, se tarkoittaa, että julkisella vallalla on vastuu puuttua tilanteeseen ja turvata lasten oikeuksien toteutuminen.Ketään ei saa jättää heitteille eikä varsinkaan kuolemanvaaraan aseellisten konfliktien, tappavien tartuntatautien tai kylmenevän talven armoille. Tämä pätee kaikkiin ihmisiin mutta erityisesti pieniin lapsiin, jotka eivät vielä pysty itsestään huolehtimaan.”Tulevaisuuden ulkoministereille minulla on vain yksi neuvo: on parempi joutua perustelemaan avun antamista kuin auttamatta jättämistä.”Näin totesi Pekka Haavisto tänään. Toivon sydämestäni, että tulevat ulkoministerit noudattavat tätä neuvoa etenkin lasten kohdalla, sillä yksikään lapsi ei ansaitse tulla jätetyksi heitteille. Siksi on aina ennemmin löydettävä keinot auttamiseen kuin jätettävä auttamatta.#lastenoikeudet #lapset #ihmisoikeudet #haavisto #perustuslakivaliokunta #politiikka #eduskunta #vihreät”

725 Likes, 7 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Harva asia on yhtä pyhä ja tärkeä kuin jokaisen lapsen oikeus elämään.

725 Likes, 7 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Harva asia on yhtä pyhä ja tärkeä kuin jokaisen lapsen oikeus elämään. Tätä oikeutta on julkisen vallan puolustettava – näin vaativat niin Suomen perustuslaki kuin YK:n lasten oikeuksien sopimus.Siksi viime syksynä Suomen oli ryhdyttävä toimiin Al Holin vankileirille kuolemanvaaraan jääneiden lasten pelastamiseksi. Vastuu asiasta oli ulkoministeriöllä. Lasten oikeudesta elämään ei ole mitään epäselvyyttä, eikä valtaosa perustuslakivaliokunnan kuulemista asiantuntijoista nähnyt ulkoministeri Pekka Haaviston toiminnassa huomautettavaa. Siksi valiokunta päätyi toteamaan, ettei edellytyksiä syytteen nostamiselle ole. Nämä asiat käyvät ilmi valiokunnan tänään valmistuneesta mietinnöstä.On syytä muistaa, ettei lasten oikeus elää ole riippuvainen heidän vanhemmistaan tai vanhempiensa valinnoista. Jos vanhemmat eivät pysty lapsiaan suojelemaan, se tarkoittaa, että julkisella vallalla on vastuu puuttua tilanteeseen ja turvata lasten oikeuksien toteutuminen.Ketään ei saa jättää heitteille eikä varsinkaan kuolemanvaaraan aseellisten konfliktien, tappavien tartuntatautien tai kylmenevän talven armoille. Tämä pätee kaikkiin ihmisiin mutta erityisesti pieniin lapsiin, jotka eivät vielä pysty itsestään huolehtimaan.”Tulevaisuuden ulkoministereille minulla on vain yksi neuvo: on parempi joutua perustelemaan avun antamista kuin auttamatta jättämistä.”Näin totesi Pekka Haavisto tänään. Toivon sydämestäni, että tulevat ulkoministerit noudattavat tätä neuvoa etenkin lasten kohdalla, sillä yksikään lapsi ei ansaitse tulla jätetyksi heitteille. Siksi on aina ennemmin löydettävä keinot auttamiseen kuin jätettävä auttamatta.#lastenoikeudet #lapset #ihmisoikeudet #haavisto #perustuslakivaliokunta #politiikka #eduskunta #vihreät”

Iiris Suomela on Instagram: ““Välillä etäkokouksissa ihmiset …

286 Likes, 4 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: ““Välillä etäkokouksissa ihmiset huolestuivat, kun pommit ja räjähdykset kuuluivat …

Iiris Suomela on Instagram: “Pyöräilen yleensä salilta kotiin …

Iiris Suomela on Instagram: “Pyöräilen yleensä salilta kotiin niissä samoissa korkokengissä, joissa olen ollut päivällä töissä. Ei kai siinä mitään, jos jaksaisi vaihtaa muut vaatteet siellä kuntosalilla. Nyt tämä on kieltämättä välillä vähän noloa. Huomaan, että en kehtaa moikata tuttuja juoksutrikoot ja korkokengät jalassa.No, tältä näyttää, kun on eduskuntasalil eka, sit salil vika.#korkokengät #juoksutrikoot #nike #salilekasalilvika #noloomutyolo”

166 Likes, 4 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Pyöräilen yleensä salilta kotiin niissä samoissa korkokengissä, joissa olen ollut …

166 Likes, 4 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Pyöräilen yleensä salilta kotiin niissä samoissa korkokengissä, joissa olen ollut päivällä töissä. Ei kai siinä mitään, jos jaksaisi vaihtaa muut vaatteet siellä kuntosalilla. Nyt tämä on kieltämättä välillä vähän noloa. Huomaan, että en kehtaa moikata tuttuja juoksutrikoot ja korkokengät jalassa.No, tältä näyttää, kun on eduskuntasalil eka, sit salil vika.#korkokengät #juoksutrikoot #nike #salilekasalilvika #noloomutyolo”

iirissuomela – Instagram

424 Likes, 15 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Vihreiden puoluekokous hyväksyi tänään poliittisen ohjelman, joka linjaa puolueen …

Iiris Suomela on Instagram: “Millaista on olla nuori nainen …

Iiris Suomela Instagramissa : “Millaista on olla nuori nainen politiikan kärkipaikoilla? Miksi tämä maa tarvitsee feministisen hallituksen? Mikä mättää, kun yhdenvertaisuus ei etene?Tänä sunnuntaina @mariaohisalo, @saarahyr ja minä keskustelemme näistä kysymyksistä ja monesta muusta asiasta naistenpäivän etkoilla! Keskustelua juontaa toimittaja Jari Hanska. Facebook-live alkaa sunnuntaina 3.3. klo 16.00 – tervetuloa kuulolle!Mistä haluaisit meidän keskustelevan? Kysymyksiä voit lähettää yksityisviestillä tai kommentoimalla tähän alle!#iiris2019 #vihreät #vihreätnuoret #politiikka #suostumus2018 #metoo #häirintä #feminismi #ilmasto #ihmisoikeudet #koulutus #tasaarvo #yhdenvertaisuus #vaalit #vaalit2019”

144 Likes, 1 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Millaista on olla nuori nainen politiikan kärkipaikoilla? Miksi tämä maa tarvitsee …

131 Likes, 1 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Millaista on olla nuori nainen politiikan kärkipaikoilla? Miksi tämä maa tarvitsee feministisen hallituksen? Mikä mättää, kun yhdenvertaisuus ei etene?Tänä sunnuntaina @mariaohisalo, @saarahyr ja minä keskustelemme näistä kysymyksistä ja monesta muusta asiasta naistenpäivän etkoilla! Keskustelua juontaa toimittaja Jari Hanska. Facebook-live alkaa sunnuntaina 3.3. klo 16.00 – tervetuloa kuulolle!Mistä haluaisit meidän keskustelevan? Kysymyksiä voit lähettää yksityisviestillä tai kommentoimalla tähän alle!#iiris2019 #vihreät #vihreätnuoret #politiikka #suostumus2018 #metoo #häirintä #feminismi #ilmasto #ihmisoikeudet #koulutus #tasaarvo #yhdenvertaisuus #vaalit #vaalit2019”

iirissuomela – Instagram

506 Likes, 10 Comments – Iiris Suomela (@iirissuomela) on Instagram: “Tänä vuonna Tampereen Pride on suurempi ja kauniimpi kuin ehkä koskaan aiemmin …

Keywords: iiris suomela instagram