Ile vainio instagram

Ilkka Vainio (@ilkkavainio) • Instagram photos and videos

6170 Followers, 3750 Following, 6635 Posts – See Instagram photos and videos from Ilkka Vainio (@ilkkavainio)

Ilkka Vainio on Instagram: “Tervetuloa! Vuoden elämys 2022 …

36 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Tervetuloa! Vuoden elämys 2022 Osta liput turvallisesti nyt! Ilkka Vainio Koko kansan laulut”

Sydämellien rouva soitti eilen. “Minulla on teille Ilkka Vainio …

Ilkka Vainio on Instagram: “Sydämellien rouva soitti eilen. “Minulla on teille Ilkka Vainio erikoinen tilaus. Haluasin, että tulette esintymään hautajajisiini”. Milloin te pidätte ne? “Arvioisin, että vuoden sisällä ja laitan toiveeni ylös sukulaisille, että te tulette paikalle esintymään” Johon; voin tehdä teistä myös oman laulun, jos annatte historiaa elämästänne ennen taivaaseen lähtöänne. “Vainio, tämä on kyllä hieno yllätys ja muuten sukulaiseni haluaa tilata myös, hänen hautajaiset ovat todennäkoisesti aiemmin”.. Kiitos rouva soitostanne ja tilauksestanne, mutta älkää kiirehtikö vielä näitä esiintymisiä, pysytään pystyssä! Sillä eihän sitä tiedä vaikka minä lähtisin aiemmin ja te tulisitte esiintymään. Rouva, tulen mielelläni ja tämän kunnia.Kirkossa nähdään ja hyvät laulut tehdään. Kuulemiin. Ja kiitos, tänään kännyyn pirissyt pari synttärikeikkaa. Juhla on paras lahja! T. Ile Juhlat arjen karkottaa,virus pois kuolee.Sitä showmme tarkottaa,Ile laulut sankarille vuolee.Mitä täällä murjottaa,aina syytä juhlaan.Pannaan hyvää tulemaan,juhlaan iloisimpaan tuhlaa!Säästyy muistot sydämiin,juhlapäivä kantaa,riemu tarttuu sankariin,juhlan lahjaksi kun antaa.T. Ilkka Vainio, ystäväsi mainio#YllätäYstäväsiHymyileeSilloinBläsi#OtaRohkeastiYhteyttä #IloaJaIleä#ElämäsiElämys #IlkkaVainioShow #Tilaa #SankarilleOmaShowJaLaulu #KirkotKapakatKoditKonsertitKaikkiKäy #KoronanTappoTalkoot #OmatJuhlat #IlkkaVainioKansantaiteilijaMainio #IlkkaVainioTuotanto #EläKunVoit”

23 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Sydämellien rouva soitti eilen. “Minulla on teille Ilkka Vainio erikoinen tilaus.

23 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Sydämellien rouva soitti eilen. “Minulla on teille Ilkka Vainio erikoinen tilaus. Haluasin, että tulette esintymään hautajajisiini”. Milloin te pidätte ne? “Arvioisin, että vuoden sisällä ja laitan toiveeni ylös sukulaisille, että te tulette paikalle esintymään” Johon; voin tehdä teistä myös oman laulun, jos annatte historiaa elämästänne ennen taivaaseen lähtöänne. “Vainio, tämä on kyllä hieno yllätys ja muuten sukulaiseni haluaa tilata myös, hänen hautajaiset ovat todennäkoisesti aiemmin”.. Kiitos rouva soitostanne ja tilauksestanne, mutta älkää kiirehtikö vielä näitä esiintymisiä, pysytään pystyssä! Sillä eihän sitä tiedä vaikka minä lähtisin aiemmin ja te tulisitte esiintymään. Rouva, tulen mielelläni ja tämän kunnia.Kirkossa nähdään ja hyvät laulut tehdään. Kuulemiin. Ja kiitos, tänään kännyyn pirissyt pari synttärikeikkaa. Juhla on paras lahja! T. Ile Juhlat arjen karkottaa,virus pois kuolee.Sitä showmme tarkottaa,Ile laulut sankarille vuolee.Mitä täällä murjottaa,aina syytä juhlaan.Pannaan hyvää tulemaan,juhlaan iloisimpaan tuhlaa!Säästyy muistot sydämiin,juhlapäivä kantaa,riemu tarttuu sankariin,juhlan lahjaksi kun antaa.T. Ilkka Vainio, ystäväsi mainio#YllätäYstäväsiHymyileeSilloinBläsi#OtaRohkeastiYhteyttä #IloaJaIleä#ElämäsiElämys #IlkkaVainioShow #Tilaa #SankarilleOmaShowJaLaulu #KirkotKapakatKoditKonsertitKaikkiKäy #KoronanTappoTalkoot #OmatJuhlat #IlkkaVainioKansantaiteilijaMainio #IlkkaVainioTuotanto #EläKunVoit”

Ilkka Vainio on Instagram: “Kiitos kaikesta paras parhaista …

2283 Likes, 62 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Kiitos kaikesta paras parhaista. Osasit ja teit elämässäsi kaiken.

Ilkka Vainio on Instagram: “Hyenat on kovassa joulukunnossa …

55 Likes, 1 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Hyenat on kovassa joulukunnossa. #hyenat”

Ilkka Vainio on Instagram: “Poika ajoi liian ketterästi äidin …

Ilkka Vainio on Instagram: “Poika ajoi liian ketterästi äidin sairaalaan hiljaisesta Hovinsaaresta. Nyt kaikki ovat turvallisesti perillä #stop #ajovirhe #äitiperillä #AjaHiljaaPoikaNytVain”

64 Likes, 2 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Poika ajoi liian ketterästi äidin sairaalaan hiljaisesta Hovinsaaresta. Nyt kaikki ovat…”

64 Likes, 2 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Poika ajoi liian ketterästi äidin sairaalaan hiljaisesta Hovinsaaresta. Nyt kaikki ovat turvallisesti perillä #stop #ajovirhe #äitiperillä #AjaHiljaaPoikaNytVain”

Ilkka Vainio on Instagram: “Onnea tyköistuvan pyhän Veterano …

Ilkka Vainio Instagramissa : “Onnea tyköistuvan pyhän Veterano-farkkupaidan loimituksen johdosta Kansanääni Jari Karjalainen! #VeteranoFarkkupaita #pyhäloimitus #kansanääni #jarikarjalainen #drome #voiceofgod #ilkkavainio #IlkkaVainioTuotanto”

50 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Onnea tyköistuvan pyhän Veterano-farkkupaidan loimituksen johdosta Kansanääni Jari …

50 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Onnea tyköistuvan pyhän Veterano-farkkupaidan loimituksen johdosta Kansanääni Jari Karjalainen! #VeteranoFarkkupaita #pyhäloimitus #kansanääni #jarikarjalainen #drome #voiceofgod #ilkkavainio #IlkkaVainioTuotanto”

Ilkka Vainio on Instagram: “Meidän vanhasta Kalasavustamon …

30 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Meidän vanhasta Kalasavustamon vintiltä löytyi iloinen kalamainostaulu, jonka luovutan …

Ilkka Vainio on Instagram: “Ile Vainion verta pullotettuna …

Ilkka Vainio on Instagram: “Ile Vainion verta pullotettuna! Vahvaa viikonloppua ja JunnuLeijonat saa MM-kultaa! #IleVainionVertaVeteranoPullossa #juhlapullo #ilkkavainio #junnuleijonat #MMKultaa #torillatavataan #yhteysonsaatu #juhlat #jokainenihminenonjuhlanarvoinen #JosOtatOtaVeteranoa #MuistaBlandikset #paperihattu #JuhaWattVainionPoikaRyyppääLaulaJaSoita #Ilmadokaaja #ilevainio #selvänähautaanpotkimaanmultaajalautaa #selvänähautaan #YstävänSuola #KaikkeenPaitsiMaantienSuolaukseen”

79 Likes, 1 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Ile Vainion verta pullotettuna! Vahvaa viikonloppua ja JunnuLeijonat saa MM-kultaa!…”

79 Likes, 1 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Ile Vainion verta pullotettuna! Vahvaa viikonloppua ja JunnuLeijonat saa MM-kultaa! #IleVainionVertaVeteranoPullossa #juhlapullo #ilkkavainio #junnuleijonat #MMKultaa #torillatavataan #yhteysonsaatu #juhlat #jokainenihminenonjuhlanarvoinen #JosOtatOtaVeteranoa #MuistaBlandikset #paperihattu #JuhaWattVainionPoikaRyyppääLaulaJaSoita #Ilmadokaaja #ilevainio #selvänähautaanpotkimaanmultaajalautaa #selvänähautaan #YstävänSuola #KaikkeenPaitsiMaantienSuolaukseen”

Ilkka Vainio on Instagram

Ilkka Vainio Instagramissa : “Tervetuloa!Aurinkoiseen makuelämykaeenT. Aurinkopalatsin partio#Aurinkopalatsi #LapinjärvenAurinkopalatsi #lapinjärvi”

27 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Tervetuloa! Aurinkoiseen makuelämykaeen T. Aurinkopalatsin partio #Aurinkopalatsi…”

27 Likes, 0 Comments – Ilkka Vainio (@ilkkavainio) on Instagram: “Tervetuloa!Aurinkoiseen makuelämykaeenT. Aurinkopalatsin partio#Aurinkopalatsi #LapinjärvenAurinkopalatsi #lapinjärvi”

Keywords: ile vainio instagram