Jääkiekon olympiafinaali 2022: Suomi vastaan Venäjä – Lähetykset ja ohjelma TV:ssä

Jääkiekon olympiafinaali on yksi odotetuimmista urheilutapahtumista, ja vuoden 2022 kilpailut Pekingissä eivät ole poikkeus. Tämän vuoden finaalissa kohtaavat Suomi ja Venäjä, kaksi kovaa jääkiekkomaata, jotka varmasti tarjoavat äärimmäisen jännittävän ottelun. Joten, missä voit katsoa tätä jännittävää finaalia ja mitä aikatauluja sinun tulisi muistaa? Lue lisää saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot jääkiekon olympiafinaalista 2022.

Olympialaisten TV-ohjelma

Olympialaiset 2022 tarjoavat monipuolisen valikoiman urheilulajeja seurattavaksi, mutta jääkiekko on aina yksi suosituimmista. Koko kilpailuohjelma on tietenkin runsas, mutta jos etsit tietoa vain jääkiekon olympiafinaalista, sinun pitäisi tietää, että ottelu pelataan tiettynä päivänä ja kellonaikana.

Päivämäärä ja aika:

  • Päivämäärä:5. helmikuuta 2022
  • Kellonaika:19:00 (paikallista aikaa)

Jääkiekon olympiafinaali on siis tarkoitus pelata 5. helmikuuta 2022. Ottelu alkaa paikallista aikaa klo 19:00.

Lähetykset TV:ssä

Jos et pääse paikan päälle Pekingiin katsomaan ottelua, sinun onnekaksesi jääkiekon olympiafinaali lähetetään televisiossa. Suomessa voit katsella ottelua TV5-kanavalta, joka on yksi suosituimmista urheilukanavista maassa.

Jääkiekon olympiafinaali 2022 lähetykset TV5-kanavalla.

Joten varmista, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jotta et menetä tätä suurta urheiluhetkeä. Jos et ole varma, mihin aikaan paikallinen televisiolähetys alkaa, tarkista TV5:n ohjelmaopas ennen ottelun alkua, jotta varmasti pysyt ajan tasalla.

Naisten jääkiekko

Jääkiekon olympiafinaali ei ole ainoa jääkiekkotapahtuma Pekingissä. Kilpailuissa järjestetään myös naisten jääkiekkopelejä, joiden aikataulut voivat kiinnostaa joitakin katsojia. Jos haluat seurata naisten jääkiekon otteluita, voit tarkistaa televisiolähetykset niiden osalta.Pahoittelemme, emme saaneet tarkempia tietoja naisten jääkiekon ottelulähetyksistä tähän artikkeliin.

Yhteenveto

Olympialaiset 2022 tarjoavat jälleen jännittäviä jääkiekkopelejä, ja finaaliottelu Suomen ja Venäjän välillä varmasti ei jätä ketään kylmäksi. Vaikka et olisi paikalla katsomassa ottelua Pekingissä, voit seurata sitä televisiosta. Jääkiekon olympiafinaali 2022 lähetetään TV5-kanavalla, joten varmista, että olet valmis penkkiurheiluun tuona päivänä ja aikana. Testaa jääkiekkotietämystäsi ja valmista popcornia, sillä tämä ottelu lupaa olla unohtumaton.

Huomaa: Tämä artikkeli sisältää vain tiedot jääkiekon olympiafinaalista 2022. Muista tarkistaa täydellinen olympialaisten TV-ohjelma ja käytettävissä olevat lähetykset lisätietojen saamiseksi.

Ofte stillede spørgsmål

Milloin jääkiekon olympialaiset 2022 alkavat?

Jääkiekon olympialaiset 2022 alkavat 4. helmikuuta. Jääkiekon olympialaiset 2022 järjestetään Pekingissä Kiinassa.

Missä voin katsoa jääkiekon olympiafinaalin 2022 televisiosta?

Jääkiekon olympiafinaalin 2022 voit katsoa televisiosta esimerkiksi TV5-kanavalta. TV5 lähettää suorana jääkiekon olympiaottelut.

Milloin on jääkiekon olympiafinaali?

Jääkiekon olympiafinaali pelataan 20. helmikuuta 2022. Pekingin olympialaisissa jääkiekon olympiafinaali pelataan viimeisenä pelipäivänä.

Kuka voitti jääkiekon olympiafinaalin?

Jääkiekon olympiafinaalin voitti Suomi. Suomi voitti Venäjän jääkiekon olympiafinaalissa.

Missä voin seurata televisiossa jääkiekon loppuottelua 2022?

Jääkiekon loppuottelua 2022 voit seurata televisiossa esimerkiksi TV5-kanavalta. TV5 lähettää suorana jääkiekon olympiaottelut.

Onko jääkiekko finaali suorana TV5:ltä?

Kyllä, jääkiekon finaali on nähtävissä suorana TV5-kanavalta. TV5 lähettää suorana jääkiekon loppuottelun.

Millä kanavalla näytetään suomi-venäjä finaali?

Suomi-venäjä finaali näytetään TV5-kanavalla. TV5 lähettää suorana jääkiekon olympiafinaalin.

Missä voin katsoa naisten jääkiekon otteluita Pekingissä?

Naisten jääkiekon otteluita Pekingissä voit katsoa TV5-kanavalta. TV5 lähettää suorana naisten jääkiekon ottelut.

Miten voin seurata suomi-venäjä jääkiekon ottelua?

Suomi-venäjä jääkiekon ottelun voit seurata televisiosta esimerkiksi TV5-kanavalta. TV5 lähettää suorana jääkiekon olympiaottelut.

Missä voin seurata olympialaisten jääkiekko-otteluita televisiosta?

Olympialaisten jääkiekko-otteluita voit seurata televisiosta esimerkiksi TV5-kanavalta. TV5 lähettää suorana olympialaisten jääkiekko-ottelut.

Artiklen Jääkiekon olympiafinaali 2022: Suomi vastaan Venäjä – Lähetykset ja ohjelma TV:ssä har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 11 anmeldelser