Liisa rintaniemi instagram

Liisa Rintaniemi (@liisarintaniemi) • Instagram photos and …

838 Followers, 7 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Liisa Rintaniemi (@liisarintaniemi)

Meteorologi Liisa Rintaniemi sanoo olevansa edelleen yhtä …

537 Likes, 0 Comments – Anna (@anna_lehti) on Instagram: “Meteorologi Liisa Rintaniemi sanoo olevansa edelleen yhtä utelias kuin parikymppisenä. Iän myötä…”

Liisa Rintaniemi on Instagram: “Syksyn ensimmäinen takkatuli …

Liisa Rintaniemi on Instagram: “Syksyn ensimmäinen takkatuli on aina pikkuisen erityinen. Ennen vanhaan lämmityskausi alkoi kuulemma … | Home, Furniture, Home decor

Liisa Rintaniemi on Instagram: “Syksyn ensimmäinen takkatuli on aina pikkuisen erityinen. Ennen vanhaan lämmityskausi alkoi kuulemma Mikkelinpäivästä (eli noin …

Jan 18, 2020 – Liisa Rintaniemi on Instagram: “Syksyn ensimmäinen takkatuli on aina pikkuisen erityinen. Ennen vanhaan lämmityskausi alkoi kuulemma Mikkelinpäivästä (eli noin viikko…”

Liisa Rintaniemi (@LiisaRintaniemi) / Twitter

syysmyrskyt Aila ja Liisa sekä marraskuun lämpöennätykset. Kesäkuussa mitattiin +33,5 astetta ja oltiin lähellä kesäkuun lämpöennätystä. Lue lisää linkistä!

Suosikkimeteorologi Liisa Rintaniemi opiskelee lääkäriksi

19.11.2019 — Rintaniemi on jakanut Instagramissaan kuvia muun muassa lääkäriopintojen harjoittelusta. Mikäli Instagram-upotukset eivät näy, pääset niihin …

liisarintaniemi Instagram posts (photos and videos) – Picuki.com

Seurasimme MTV:n meteorologin Liisa Rintaniemen päivää juhannusviikolla. @liisarintaniemi ⁠ ⁠ “Pyrin kertomaan sään sekunnilleen sille varatussa ajassa.

Liisa Rintaniemi – TV-meteorologi lääkiksessä – Kaksplus.fi

13.10.2019 — – Halusin olla äiti, mutta muutakin kuin äiti. Teksti Moona Laakso. Kuvat Mtv, Liisa Rintaniemi / Instagram.

Liisa Rintaniemi ei pänttää lääketieteen kirjoja, kun on perheaika. MTV Uutisten meteorologi pohti tulevaisuuden työkuvioita tultuaan äidiksi.

Seiska – Ovat muuten täysin samannäköisiä! – Facebook

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Aliisa ja MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi muistuttavat hätkähdyttävän paljon toisiaan.

Anna: Meteorologi Liisa Rintaniemi, 43, odottaa kolmatta lastaan

20.5.2022 — Tv:stä tuttu meteorologi Liisa Rintaniemi, 43, ei uransa aikana ole … Esimerkiksi vuonna 2020 meteorologi kertoi Instagram-tilillään, …

Keywords: liisa rintaniemi instagram