Me naiset musiikki testi

Mikä on henkinen ikäsi musiikkimakusi perusteella? Testaa!

Mikä on henkinen ikäsi musiikkimakusi perusteella? Testaa! – Vapaalla – Ilta-Sanomat

4.1.2022 — Me Naisten ehdottoman leikkimielinen, mutta silti armoton testi paljastaa, mikä henkinen ikäsi on kuuntelemasi musiikin perusteella.

Soivatko luureissasi The Beatles vai ehkä Antti Tuisku? Rakastatko räppiä ja elektronista musiikkia, vai etkö pidä niitä musiikkina lainkaan? Testaa, mitä musiikkimakusi paljastaa henkisestä iästäsi.

Me Naisten testi: Muistatko hittibiisien naiset – Vapaalla

Me Naisten testi: Muistatko hittibiisien naiset – Vapaalla – Ilta-Sanomat

29.7.2022 — Testaa, muistatko hittibiisien naiset – jos saat yli 10 oikein, voit kutsua itseäsi kersantiksi. Kenen elämältä puuttui suunta Anssi Kelan …

Kenen elämältä puuttui suunta Anssi Kelan hittibiisissä? Nyt on aika selvittää, kuinka hyvin muistat kotimaisten hittibiisien naishahmot.

Mikä on henkinen ikäsi musiikkimakusi perusteella? Testaa!

Mikä on henkinen ikäsi musiikkimakusi perusteella? Testaa! – Vapaalla – Ilta-Sanomat

16.8.2022 — Me Naisten ehdottoman leikkimielinen, mutta silti armoton testi paljastaa, mikä henkinen ikäsi on kuuntelemasi musiikin perusteella.

Soivatko luureissasi The Beatles vai ehkä Antti Tuisku? Rakastatko räppiä ja elektronista musiikkia, vai etkö pidä niitä musiikkina lainkaan? Testaa, mitä musiikkimakusi paljastaa henkisestä iästäsi.

Oletko todellinen biisiguru? Tee 8 täräyttävää testiä ja voit …

Oletko todellinen biisiguru? Tee 8 täräyttävää testiä ja voit kruunata itsesi Suomi-musiikin kuninkaalliseksi – Vapaalla – Ilta-Sanomat

Kokosimme yhteen Me Naisten biisitestit, joiden tekemisessä vierähtää … Tee 8 täräyttävää testiä ja voit kruunata itsesi Suomi-musiikin kuninkaalliseksi.

Tunnetko suomiräpin lyriikat kuin omat taskusi? Tai osaatko nimetä ysärin hittibiisit vain parin säkeen perusteella? Kokosimme yhteen Me Naisten biisitestit, joiden tekemisessä vierähtää tovi jos toinenkin.

Me Naisten testi: Kuinka hyvin tunnet 2000-luvun alun biisit?

Me Naisten testi: Kuinka hyvin tunnet 2000-luvun alun biisit? – Vapaalla – Ilta-Sanomat

7.10.2022 — Vuosituhannen vaihteesta on jo yli 20 vuotta, mutta kyseisen ajanjakson musiikki sykähdyttää yhä. Nollarin poppia hallitsi vahvasti naisenergia: …

Vartuitko 2000-luvun megahittien parissa vai oletko muuten vain nollarin musiikin suurkuluttaja? Tämä testi paljastaa, oletko todellinen nollarin kasvatti!

Tunnetko radion hittibiisien sanat? Vain todelliset tietäjät …

Tunnetko radion hittibiisien sanat? Vain todelliset tietäjät saavat tästä testistä kaikki 12 oikein – Vapaalla – Ilta-Sanomat

6.6.2022 — Me Naiset on ottanut taannoin selvää suomalaisten musiikkiosaamisesta eri vuosikymmenien hittibiisejä käsittelevissä testeissä.

Testi paljastaa, kuinka hyvin olet perillä 2020-luvulla radiossa soineiden kotimaisten radiohittien sanoituksista.

”Vaik sata salamaa iskee ___” – testaa, miten hyvin tunnet …

”Vaik sata salamaa iskee ___” – testaa, miten hyvin tunnet suomalaiset hittibiisit – Vapaalla – Ilta-Sanomat

7.2.2021 — Heidän musiikkinsa koskettaa, puhuttaa ja saa tanssijalan vipattamaan. … Testi on julkaistu aiemmin Me Naisten digissä 08/2020.

Testi paljastaa, miten kova musafani olet – ja saa aikaan monta ihanaa korvamatoa.

Testaa, miten hyvin muistat 2000-luvun hittibiisien sanat …

Me Naisten testi: Miten hyvin muistat 2000-luvun suomalaisten hittien sanat? – Vapaalla – Ilta-Sanomat

Me Naiset on aiemminkin testannut suomalaisten biisikärpästen muistia muun muassa ysärin ja kasarin hittibiisejä koskevilla testeillä, mutta nyt on aika …

Me Naisten biisivisa paljastaa, kuinka hyvin muistat 2000-luvun alkupuolen kotimaiset hittikipaleet.

Osaatko nimetä 90-luvun suomihittibiisit vain parin säkeen …

Osaatko nimetä 90-luvun suomihittibiisit vain parin säkeen perusteella? Testi paljastaa, oletko todellinen musiikkitietäjä – Vapaalla – Ilta-Sanomat

8.10.2020 — Me Naisten testi paljastaa, miten hyvin muistat ysärihittibiisit lyriikoiden … Testi paljastaa, oletko todellinen musiikkitietäjä.

Ei polku tää vie mihinkään, nyt sen nään… Muun muassa näin lauloi Suomi 1990-luvulla. Me Naisten testi paljastaa, miten hyvin muistat ysärihittibiisit lyriikoiden perusteella.

Miten hyvin tunnet soittimet? Kovimmat musiikki … – Ilta-Sanomat

Tee soitintesti – Musiikki – Ilta-Sanomat

9.1.2023 — Kovimmat musiikki-ihmiset saavat tästä visasta taatusti 12/12. Monista suomalaiskodeista löytyy intohimoisia soittajia. Oletko yksi heistä?

Monista suomalaiskodeista löytyy intohimoisia soittajia. Oletko yksi heistä?

Keywords: me naiset musiikki testi