Muumi mekko naiset

Muumi Naiset – Huigee Organics Oy

Muumi naisten mekko-tunika Meriseikkailu, pinkki. 88,00 € 69,00 €.

Naiset | Vaatteet – Martinex

Naiset | Vaatteet | Martinex

Naistenvaatevalikoimaamme kuuluvat hupparit, paidat, mekot ja tunikat, yöasut, kylpytakit sekä sukat, ja valikoima täydentyy aina vuodenaikojen mukaan.

Aikuisten Muumivaatteet – Ihanaiset

Valikoimaamme kuuluvat naisten Muumi-asusteet, kuten pipot, huivit, käsineet jne. Vaatepuolelta löydät kenties maailman mukavimmat HuiGeen Muumi-leggingsit …

Aikuisten vaatteet – Muumi-tuotteet – Lasten Into

Naisten vaatteet – Lasten Into

Meiltä löydät Muumi-hupparit, paidat, mekot ja legginsit aikuisille. Tove Janssonin muumiväki ilahduttaa ja ihastuttaa ikään katsomatta! Suodata tuotteita.

Muumi-hupparit, paidat, mekot ja legginsit aikuisille. Pikku Myy, Muumipeikko, Haisuli, Nuuskamuikkunen ja muut laakson hahmot ihastuttavat ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Muumi Auli naisten mekko | Karkkainen.com verkkokauppa

Muumi Auli mekko. Mielyttävä kangas, sopiva leikkaus sekä kaunis mekko. Ylitti odotukset. Suosittelee tätä tuotetta. ✓ Kyllä. Tuotteen arvo.

  • Materiaali: 61% Viskoosi, 33% Polyamidi, 6% Elastaani
  • Pesuohje: 40 astetta

Muumi | Karkkainen.com verkkokauppa

Muumiperheeseen kuuluvat Muumipeikko sekä hänen äitinsä Muumimamma ja isänsä … Kärkkäisen laajasta valikoimasta löydät Muumi-lelut, vaatteet, lakanat, …

Muumi on suomenruotsalaisen kirjailijan ja taiteilijan Tove Janssonin luoma satuhahmolaji. Yksi tunnetuimmista muumihahmoista on Muumipeikko, joka asuu huolettoman ja seikkailunhaluisen perheensä kanssa Muumitalossa Muumilaaksossa. Muumikirjoja on käännetty yli 50 eri kielelle, ja niistä on tehty kirjojen ja sarjakuvien lisäksi muun muassa animaatiosarjoja, interaktiivisia kirjasovelluksia, lukuisia näytelmiä ja ooppera. Erityisen suosittuja muumit ovat olleet Pohjoismaissa ja Japanissa.

Kirjoittamisen lisäksi Tove Jansson myös kuvitti kirjansa itse. Muumit viestivät harmoniaa. Vaikka muumimaailma onkin perusturvallinen, sen asukkaille tapahtuu välillä jännittäviä asioita, jotka ovat kertomisen arvoisia.

Muumipeikon hahmo syntyi Tove Janssonin mielikuvituksessa jo 1930-luvulla. Ensimmäinen piirros muumista syntyi Janssonien kesäpaikan ulkohuussin seinälle. 1930-luvun alkupuolella hänen akvarelleissaan esiintyy mustia muumin kaltaisia olentoja, ja pian Jansson alkoi käyttää hahmoa Garmin pilapiirroksissaan, joissa se toimi tekijän tunnusmerkkinä yhdessä signeerauksen kanssa. Varhaisessa vaiheessa hahmon nimi oli Snork (Niisku), mutta myöhemmin se sai nimen Mumin tai Mumintroll (Muumi / Muumipeikko). Tämä nimi oli peräisin Tukholman taidekoulun ajoilta ja oli Toven enon Einar Hammarstenin keksimä. Tämä oli kertonut ruokaa näpistelevälle sisarentyttärelleen kauhutarinoita ruokakomerossa asuvasta “Muumipeikosta”. Alkuvaiheissaan muumit olivat pelottavia olentoja, mustia ja punasilmäisiä, eräänlaisia henkilökohtaisia demoneita. Ne olivat laihoja ja usein sarvipäisiä. Muumikirjojen myötä ne muuttuivat ystävällisiksi hahmoiksi.

Muumit asuvat Muumilaaksossa Muumitalossa. Muumiperheeseen kuuluvat Muumipeikko sekä hänen äitinsä Muumimamma ja isänsä Muumipappa, sekä perheen ottolapsi Nipsu. Muumilaakson asukkaisiin kuuluvat myös muun muassa Niiskuneiti, Mymmeli, Pikku Myy, Niisku, Vilijonkka lapsineen, Nuuskamuikkunen, Mörkö, Hemuli ja Haisuli. Heistä Niiskuneiti ja Pikku Myy asuvat usein Muumitalossa. Harvemmin nähtyjä hahmoja ovat esimerkiksi Taikuri, Tuu-tikki, Surku, Jenni-täti sekä Tiuhti ja Viuhti. Vaatteita muumit eivät käytä, tosin Muumimamma pitää aina yllään esiliinaa ja Muumipappa päässään silinterihattua. Kuitenkin uidessaan muumit pukeutuvat uimapukuihin.

Kärkkäisen laajasta valikoimasta löydät Muumi-lelut, vaatteet, lakanat, astiat, pelit ja Muumivaipat, sekä paljon muuta.Aina tunnetusti edulliseen hintaan.

Muumi-mallisto – Papudesign.fi

Muumi-mallisto. Lajittele: … Löydät sekä naisten että lasten tuotteita Muumi-mallistosta. … TIDE-mekko, Freedom, lasten.

Papu tekee yhteistyötä Moomin Charactersin kanssa ja julkaisee kevätmalliston yhteydessä upean uniikin Freedom-malliston! Papu on aina ihaillut paitsi Tove Janssonin omaleimaisia kuvituksia, myös hänen tarinoitaan, joista löytyy pinnan alta vahva arvopohja. Toven teoksista välittyy rohkeus, tasa-arvoisuus ja edelläkävi

Moomin naisten mekko Pikku Myy 569234 – Prisma

Moomin naisten mekko Pikku Myy 569234 | Prisma verkkokauppa

Moomin naisten mekko Pikku Myy 569234 ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

ESITTELYSSÄ: IHANAT MUUMI-VAATTEET NAISILLE

HEI MUUMIT! Muumit ovat ihania vai mitä? Olen haalinut parin vuoden sisään vaatekaappiini seitsemän ihanaa aikuisten Muumi vaatetta. Katso vaatteet tästä!

Keywords: muumi mekko naiset, muumi tunika naiset