Naag instagram

naaG (@jannenaakka) • Instagram photos and videos

98.3k Followers, 789 Following, 897 Posts – See Instagram photos and videos from naaG (@jannenaakka)

naaG Living (@naagliving) • Instagram photos and videos

4741 Followers, 429 Following, 223 Posts – See Instagram photos and videos from naaG Living (@naagliving)

NAAG PRESETS (@naagpresets) • Instagram photos and …

448 Followers, 8 Following, 22 Posts – See Instagram photos and videos from NAAG PRESETS (@naagpresets)

Ymmärrän, että en voi koskaan ymmärtää, mutta kuuntelen …

naaG on Instagram: “Ymmärrän, että en voi koskaan ymmärtää, mutta kuuntelen, opiskelen ja haluan oppia. Tutustu esimerkiksi näihin tileihin: @blklivesmatter @ruskeattytotmedia @rfeministit. Jos tiedät muita hyviä luotettavia tilejä, voit kommentoida niitä tämän kuvan alle.”

3437 Likes, 12 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Ymmärrän, että en voi koskaan ymmärtää, mutta kuuntelen, opiskelen ja haluan oppia. Tutustu…”

3,436 Likes, 12 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Ymmärrän, että en voi koskaan ymmärtää, mutta kuuntelen, opiskelen ja haluan oppia. Tutustu esimerkiksi näihin tileihin: @blklivesmatter @ruskeattytotmedia @rfeministit. Jos tiedät muita hyviä luotettavia tilejä, voit kommentoida niitä tämän kuvan alle.”

naaG on Instagram: “Nyt on aika avata uusi kalenteri (sekä …

865 Likes, 8 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Nyt on aika avata uusi kalenteri (sekä puhelin) ja aloittaa vuoden 2022 suunnittelu! ✨ Muistan,…

naaG on Instagram: “Tältä näyttää meidän valmiissa keittiössä …

naaG Instagramissa : “Tältä näyttää meidän valmiissa keittiössä ja olkkarissa 🙏🏻 Jos sä tahdot nähdä miltä meidän 111m²Lumo-kodissa näyttää niin tsekkaa Asunnon Esittely -video nyt mun YouTube kanavalta! ✨”

8.5.2019 — 6192 Likes, 28 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Tältä näyttää meidän valmiissa keittiössä ja olkkarissa Jos sä tahdot …

6,191 Likes, 28 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Tältä näyttää meidän valmiissa keittiössä ja olkkarissa 🙏🏻 Jos sä tahdot nähdä miltä meidän 111m²Lumo-kodissa näyttää niin tsekkaa Asunnon Esittely -video nyt mun YouTube kanavalta! ✨”

naaG on Instagram: “22. luukku | Me ollaan kerätty mun …

naaG Instagramissa : “22. luukku | Me ollaan kerätty mun keräykseen Suomen Mielenterveysseuran hyväksi jo yli 3000€, joista olen itse lahjoittanut sinne 1000€. Ihan mahtavaa, kuinka upea potti ollaan jo saatu kasaan! 🥰 Jos sä et tiedä minkä hyvän teon tekisit niin käy lahjoittamassa haluamasi summa mun keräykseen, jonka linkin löydät nyt storysta ☺️❤️ #naagchristmas”

3924 Likes, 1 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “22. luukku | Me ollaan kerätty mun keräykseen Suomen Mielenterveysseuran hyväksi jo yli 3000€,…”

3,924 Likes, 1 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “22. luukku | Me ollaan kerätty mun keräykseen Suomen Mielenterveysseuran hyväksi jo yli 3000€, joista olen itse lahjoittanut sinne 1000€. Ihan mahtavaa, kuinka upea potti ollaan jo saatu kasaan! 🥰 Jos sä et tiedä minkä hyvän teon tekisit niin käy lahjoittamassa haluamasi summa mun keräykseen, jonka linkin löydät nyt storysta ☺️❤️ #naagchristmas”

Käy seuraamassa @naagliving – Instagram

naaG Instagramissa : “Käy seuraamassa @naagliving 👀••••••#sisustus #koti #sisustusinspiraatio #kotona #etuovisisustus #inspiroivakoti #omakoti #instakodit #skandinaavinenkoti #sisustaminen #uusikoti #finnishhome #sisustussuunnittelu #sisustusidea #kodinsisustus #skandinaavinensisustus #meilläkotona #meidänkoti #sisustusideat #nordicinspiration #nordicliving #mynordicroom #scandinavianhome #scandinavianhome #nordichome #scandinaviandesign #interiorstyling #interiordecor #interior #decor #interiordesign @interior_delux @home_design68 @interior.houses @decor @your_interir_inspiration @Passion4interior @westwingde @indoorsgram @my_homely_decor @modern_homestyle @mynordicroom”

3213 Likes, 7 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Käy seuraamassa @naagliving • • • • • • #sisustus #koti #sisustusinspiraatio #kotona…”

3,213 Likes, 7 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Käy seuraamassa @naagliving 👀••••••#sisustus #koti #sisustusinspiraatio #kotona #etuovisisustus #inspiroivakoti #omakoti #instakodit #skandinaavinenkoti #sisustaminen #uusikoti #finnishhome #sisustussuunnittelu #sisustusidea #kodinsisustus #skandinaavinensisustus #meilläkotona #meidänkoti #sisustusideat #nordicinspiration #nordicliving #mynordicroom #scandinavianhome #scandinavianhome #nordichome #scandinaviandesign #interiorstyling #interiordecor #interior #decor #interiordesign @interior_delux @home_design68 @interior.houses @decor @your_interir_inspiration @Passion4interior @westwingde @indoorsgram @my_homely_decor @modern_homestyle @mynordicroom”

naaG on Instagram: “Kommentoi emojeilla mitä mieltä oot mun …

naaG Instagramissa : “Kommentoi emojeilla mitä mieltä oot mun galaksikynsistä? Musta nää on ✨☄️💥🔥! Nää kynnet taiteili super lahjakas ystäväni @ida_elina ❤️”

4650 Likes, 75 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Kommentoi emojeilla mitä mieltä oot mun galaksikynsistä? Musta nää on ✨☄️ !

4,648 Likes, 75 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Kommentoi emojeilla mitä mieltä oot mun galaksikynsistä? Musta nää on ✨☄️💥🔥! Nää kynnet taiteili super lahjakas ystäväni @ida_elina ❤️”

naaG on Instagram: “Tänä vuonna ei taida enää tulla sellaisia …

naaG on Instagram: “Tänä vuonna ei taida enää tulla sellaisia säitä, että tarkenis soutaa näissä vaatteissa, mutta se ei haittaa mua yhtään. 🤷🏼‍♂️ Päinvastoin on ihanaa, että syksy on saapunut, koska se on ehdottomasti mun suosikkivuodenaika! 🍂🍁Nyt voi vihdoin ottaa käyttöön takit, sisustaa lämpimillä sävyillä, kaivaa kaapista kynttilät ja punaviinilasit ja mikä parasta – syksy tarkoittaa sitä, että joulu on ihan kohta täällä. 🎅🏻🤪”

3026 Likes, 13 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Tänä vuonna ei taida enää tulla sellaisia säitä, että tarkenis soutaa näissä vaatteissa, …

3,026 Likes, 13 Comments – naaG (@jannenaakka) on Instagram: “Tänä vuonna ei taida enää tulla sellaisia säitä, että tarkenis soutaa näissä vaatteissa, mutta se ei haittaa mua yhtään. 🤷🏼‍♂️ Päinvastoin on ihanaa, että syksy on saapunut, koska se on ehdottomasti mun suosikkivuodenaika! 🍂🍁Nyt voi vihdoin ottaa käyttöön takit, sisustaa lämpimillä sävyillä, kaivaa kaapista kynttilät ja punaviinilasit ja mikä parasta – syksy tarkoittaa sitä, että joulu on ihan kohta täällä. 🎅🏻🤪”

Keywords: naag instagram