Pieni talo pyynikillä instagram

Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) • Instagram …

12.4k Followers, 213 Following, 213 Posts – See Instagram photos and videos from Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla)

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “Pienet virpojat Pyynikillä ”

628 Likes, 0 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Pienet virpojat Pyynikillä ”

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “▪️real life, real home …

Pieni talo Pyynikillä Instagramissa : “▪️real life, real home ▪️Muuttolaatikot on jämähtänyt. Samoin otettu pieni tauko sisustushommiin. Tai siis ainakin melkein. Tuntuu, että tarvitsee vähän happea, jotta voi alkaa viedä projektia nimeltä koti taas eteenpäin.#twins #home #familyhome #nordichome #nordicdesign #scandinavianhome #ourhome”

438 Likes, 3 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️real life, real home ▪️ Muuttolaatikot on jämähtänyt.

438 Likes, 3 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️real life, real home ▪️Muuttolaatikot on jämähtänyt. Samoin otettu pieni tauko sisustushommiin. Tai siis ainakin melkein. Tuntuu, että tarvitsee vähän happea, jotta voi alkaa viedä projektia nimeltä koti taas eteenpäin.#twins #home #familyhome #nordichome #nordicdesign #scandinavianhome #ourhome”

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “Vihdoin kotona ❤️ Uusi …

3.4.2022 — 295 Likes, 0 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Vihdoin kotona ❤️ Uusi postaus blogissa!”

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “▪️Lady of the house …

Pieni talo Pyynikillä Instagramissa : “▪️Lady of the house▪️Uusi koti on ihana. Tänään käytiin esikoisen kanssa asunnolla. Minä laitoin kaappeja, hän hyppi trampalla.Muuten päivä oli sontaa. Meidän edessä on meidän suuren suuri unelma, oma koti, mutta muuttostressi kaksosvauva-arjen keskellä on rankkaa. Nykyinen koti on aivan kaaos, täynnä epämääräistä roinaa ja laatikoita, mutta silti arjen on pyörittävä kolmen tytön kanssa. Samalla on tehtävä työt: kuvaukset, kolumnin deadlinet ja kaikki. Nyt vaan toistelen mantraa: Kuukauden päästä tämä muutto on ohi!”

562 Likes, 23 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️Lady of the house▪️ Uusi koti on ihana.

562 Likes, 23 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️Lady of the house▪️Uusi koti on ihana. Tänään käytiin esikoisen kanssa asunnolla. Minä laitoin kaappeja, hän hyppi trampalla.Muuten päivä oli sontaa. Meidän edessä on meidän suuren suuri unelma, oma koti, mutta muuttostressi kaksosvauva-arjen keskellä on rankkaa. Nykyinen koti on aivan kaaos, täynnä epämääräistä roinaa ja laatikoita, mutta silti arjen on pyörittävä kolmen tytön kanssa. Samalla on tehtävä työt: kuvaukset, kolumnin deadlinet ja kaikki. Nyt vaan toistelen mantraa: Kuukauden päästä tämä muutto on ohi!”

more – Instagram

Pieni talo Pyynikillä Instagramissa : “Lapsi halusi pinkki-kultaisen huoneen. Ja sai sellaisen. Vanhaan kylpyhuoneeseen ➡️ LUE LISÄÄ anna.fi/kolmistaan LINKKI PROFIILISSA!* @elfasuomi kokonaisuus saatu / @avaroom – parvessa tarjoushinta#kidsroom #bedroom #oldhouselove #meidänkoti #home #finnishhome #ellos”

552 Likes, 16 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Lapsi halusi pinkki-kultaisen huoneen. Ja sai sellaisen.

552 Likes, 16 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Lapsi halusi pinkki-kultaisen huoneen. Ja sai sellaisen. Vanhaan kylpyhuoneeseen ➡️ LUE LISÄÄ anna.fi/kolmistaan LINKKI PROFIILISSA!* @elfasuomi kokonaisuus saatu / @avaroom – parvessa tarjoushinta#kidsroom #bedroom #oldhouselove #meidänkoti #home #finnishhome #ellos”

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “Ihanaa viikonloppua …

Pieni talo Pyynikillä Instagramissa : “Ihanaa viikonloppua 🌿Kranssi saatu @hopiahippu”

591 Likes, 2 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Ihanaa viikonloppua Kranssi saatu @hopiahippu”

591 Likes, 2 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Ihanaa viikonloppua 🌿Kranssi saatu @hopiahippu”

Pieni talo Pyynikillä στο Instagram: “▪️from stairs▪️ Aluksi …

Pieni talo Pyynikillä Instagramissa : “▪️from stairs▪️Aluksi vähän pohdin, onko tällainen lattiasta kattoon kaide liian raskas. Nyt olen TODELLA tyytyväinen, ettei laitettu puolikasta lasikaidetta, kuten aluksi ajattelin. Koko matkan pitkä kaide jakaa olohuoneen tosi kivasti omaksi tilakseen. Ja on turvallinen!”

1 σχόλια – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) στο Instagram: “▪️from stairs▪️ Aluksi vähän pohdin, onko tällainen lattiasta kattoon kaide …

282 Likes, 1 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️from stairs▪️Aluksi vähän pohdin, onko tällainen lattiasta kattoon kaide liian raskas. Nyt olen TODELLA tyytyväinen, ettei laitettu puolikasta lasikaidetta, kuten aluksi ajattelin. Koko matkan pitkä kaide jakaa olohuoneen tosi kivasti omaksi tilakseen. Ja on turvallinen!”

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “Skrollaa kuvia! Tässä …

295 Likes, 3 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “Skrollaa kuvia! Tässä näkyvillä yhden seinän muutos kaksosten …

Pieni talo Pyynikillä on Instagram: “▪️too much white …

Pieni talo Pyynikillä Instagramissa : “▪️too much white▪️(Senkit saatu @kruunukaluste)Tämä nurkka kaipaa kaverikseen värejä ja lämpöä. Ehkä pari taulua ja lyhty kynttilöitä varten?#nordicdesign #scandinavianhome #kruunukaluste #senkki #allwhite #livingroom”

346 Likes, 15 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️too much white▪️ (Senkit saatu @kruunukaluste) Tämä nurkka …

346 Likes, 15 Comments – Pieni talo Pyynikillä (@pieni_talo_pyynikilla) on Instagram: “▪️too much white▪️(Senkit saatu @kruunukaluste)Tämä nurkka kaipaa kaverikseen värejä ja lämpöä. Ehkä pari taulua ja lyhty kynttilöitä varten?#nordicdesign #scandinavianhome #kruunukaluste #senkki #allwhite #livingroom”

Keywords: pieni talo pyynikillä instagram