Pirki väisänen instagram

Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) • Instagram photos and videos

Not all who wander are lost. World traveller, history geek and foodie. I read, travel, collect vintage and enjoy life. Barbet lover. · 763 posts.

Pirki Väisänen on Instagram: “#kesälukemista Löysin tämän …

22 Likes, 2 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “#kesälukemista Löysin tämän Prisman alelaarista parilla eurolla ja lukaisin sen …

Pirki Väisänen on Instagram: “Kevät keikkuen tulevi! Aina yhtä …

Pirki Väisänen Instagramissa : “Kevät keikkuen tulevi! Aina yhtä riemullisia nämä keväiset jälleennäkemiset. 🌸 Not long after the last of the snow flakes have gone, these beauties always spring up to welcome the spring. #krookus #krookukset #sahramit #crocus #springiscoming #kevätkeikkuentulevi #happyreturns #iloisiajälleennäkemisiä #honkataipale”

30 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Kevät keikkuen tulevi! Aina yhtä riemullisia nämä keväiset jälleennäkemiset.

30 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Kevät keikkuen tulevi! Aina yhtä riemullisia nämä keväiset jälleennäkemiset. 🌸 Not long after the last of the snow flakes have gone, these beauties always spring up to welcome the spring. #krookus #krookukset #sahramit #crocus #springiscoming #kevätkeikkuentulevi #happyreturns #iloisiajälleennäkemisiä #honkataipale”

Tiedättekö sen tunteen kun ei ole saanut tomaattia … – Instagram

Pirki Väisänen on Instagram: “Tiedättekö sen tunteen kun ei ole saanut tomaattia moneen päivään? #tomaatti #tomaattiapukkaa #ihanatomaatti #rakkaudestatomaattiin #tokyo #japan #japantravel #japaninstagram”

42 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Tiedättekö sen tunteen kun ei ole saanut tomaattia moneen päivään?

42 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Tiedättekö sen tunteen kun ei ole saanut tomaattia moneen päivään? #tomaatti #tomaattiapukkaa #ihanatomaatti #rakkaudestatomaattiin #tokyo #japan #japantravel #japaninstagram”

Bucket list ravintola Zürichissä oli v. 1924 perustettu …

Pirki Väisänen on Instagram: “Bucket list ravintola Zürichissä oli v. 1924 perustettu Kronenhalle. Klassikko, laadukas, saumaton palvelu, tajuttoman upea miljöö ja kokonaisuus. Tarjoilijoilla valkoiset takit ja lopullinen kypsennys tehdään vanhan ajan tapaan asiakkaanluona. Paljon sesonkia, paljon klassikoita. Upeaa – just sellaista kun ravintolakokemuksen tulee olla. Ravintola on edelleen perheomisteinen. Hulda Zumsteg jatkoi toimintaa pitkään aviomiehensä Gustavin kuoltua ja nyt omistus on heidän pojallaan. Gustav arvosti taidetta. 40-luvulla hän alkoi siirtää ravintolan seinille asiakkaiden ihailtavaksi perheen taidetta. Bonnard and Chagall ravintolan seinillä, Miro ja Picasso baarissa. Meitä ennen täällä on henganneet mm. James Joyce, Coco Chanel ja YSL. Pääsin ihanasti Cocon kantiskulmapöytään. Varaus kandee tehdä hyvissä ajoin. Tämä paikka on aina täynnä – paljon kantiksia läheltä ja kaukaa. Me onneksi saatiin tehtyä lounasvaraus joka sitten venyikin ihanasti early supper treffeiksikin. Kronenhalle on Bellevuessa, lounaan jälkeen pitkä kävely ja 1800-luvun lopun kauniita julkisivuja. #travelgram #bestrestaurantsguide #dineanddiscover #zürich #travel #historicalrestaurant #foodzurich #travelswitzerland #bellevue #miró #picasso #foodphotography #matkablogi #traveleurope #europe #sveitsi #switzerlandpictures #travelettes #girlswhotravel #historylovers #switzerland_destinations #foodstagram #bucketlistadventures #bucketlist #traveltheworld #traveldiaries #wheretoeat #bestbars #wheretonext✈️ #ARKI”

24 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Bucket list ravintola Zürichissä oli v. 1924 perustettu Kronenhalle.

24 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Bucket list ravintola Zürichissä oli v. 1924 perustettu Kronenhalle. Klassikko, laadukas, saumaton palvelu, tajuttoman upea miljöö ja kokonaisuus. Tarjoilijoilla valkoiset takit ja lopullinen kypsennys tehdään vanhan ajan tapaan asiakkaanluona. Paljon sesonkia, paljon klassikoita. Upeaa – just sellaista kun ravintolakokemuksen tulee olla. Ravintola on edelleen perheomisteinen. Hulda Zumsteg jatkoi toimintaa pitkään aviomiehensä Gustavin kuoltua ja nyt omistus on heidän pojallaan. Gustav arvosti taidetta. 40-luvulla hän alkoi siirtää ravintolan seinille asiakkaiden ihailtavaksi perheen taidetta. Bonnard and Chagall ravintolan seinillä, Miro ja Picasso baarissa. Meitä ennen täällä on henganneet mm. James Joyce, Coco Chanel ja YSL. Pääsin ihanasti Cocon kantiskulmapöytään. Varaus kandee tehdä hyvissä ajoin. Tämä paikka on aina täynnä – paljon kantiksia läheltä ja kaukaa. Me onneksi saatiin tehtyä lounasvaraus joka sitten venyikin ihanasti early supper treffeiksikin. Kronenhalle on Bellevuessa, lounaan jälkeen pitkä kävely ja 1800-luvun lopun kauniita julkisivuja. #travelgram #bestrestaurantsguide #dineanddiscover #zürich #travel #historicalrestaurant #foodzurich #travelswitzerland #bellevue #miró #picasso #foodphotography #matkablogi #traveleurope #europe #sveitsi #switzerlandpictures #travelettes #girlswhotravel #historylovers #switzerland_destinations #foodstagram #bucketlistadventures #bucketlist #traveltheworld #traveldiaries #wheretoeat #bestbars #wheretonext✈️ #ARKI”

Pirki Väisänen on Instagram: “Murun kanssa murussa #ARKI …

Pirki Väisänen on Instagram: “Murun kanssa murussa #ARKI #datenight #omillahoodeilla #rakkaudestaruokaan #❤️”

17 Likes, 1 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: …

17 Likes, 1 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Murun kanssa murussa #ARKI #datenight #omillahoodeilla #rakkaudestaruokaan #❤️”

Pirki Väisänen on Instagram: “Kirja 4/2022 Lähdetään …

13 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Kirja 4/2022 Lähdetään liikkeelle 1400-luvun Firenzestä.

Pirki Väisänen on Instagram: “Kirja 1/2022

4.1.2022 — 15 Likes, 1 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Kirja 1/2022 – Täysi tunnustus, ostin tämän E-kirjan täydessä …

Pirki Väisänen on Instagram: “One of the most sophisticated …

17 Likes, 0 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “One of the most sophisticated and well thought pavilions at Dubai Expo was by UAE.

Pirki Väisänen on Instagram

35 Likes, 8 Comments – Pirki Väisänen (@pirkicameraroll) on Instagram: “Pakkkauspuuhissa. Itsestään mikään ei liiku kaapista laukkuun. Outoa.

Keywords: pirki väisänen instagram