Saara aalto instagram

Saara Aalto (@saaraaalto) • Instagram photos and videos

121k Followers, 1370 Following, 2867 Posts – See Instagram photos and videos from Saara Aalto (@saaraaalto)

Saara Aalto on Instagram: “Uusi koti ja oma aurinkoinen piha …

Saara Aalto on Instagram: “Uusi koti ja oma aurinkoinen piha, missä kasvaa omenoita, karviaisia, vadelmia, mansikoita, kirsikoita! Ja tänään alkoi elämäni ensimmäinen mehupaasto! Juodaan itsepuristettuja vihannes&hedelmä-mehuja monta kertaa päivässä! NAM! Katsotaan montako päivää jaksetaan 😉 Uusi koti, uusi keho <3Jos jotakuta kiinnostaa meidän mehupaastoseikkailu, niin tarinoita ja videoita tulee meidän BWL-sivulle Facebookiin! www.facebook.com/bwlll ! @merisopanen @bwlofficial #bwlofficial #juicefast #superjuiceme #greenjuice"

429 Likes, 3 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Uusi koti ja oma aurinkoinen piha, missä kasvaa omenoita, karviaisia, vadelmia, mansikoita, …

429 Likes, 3 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Uusi koti ja oma aurinkoinen piha, missä kasvaa omenoita, karviaisia, vadelmia, mansikoita, kirsikoita! Ja tänään alkoi elämäni ensimmäinen mehupaasto! Juodaan itsepuristettuja vihannes&hedelmä-mehuja monta kertaa päivässä! NAM! Katsotaan montako päivää jaksetaan 😉 Uusi koti, uusi keho <3Jos jotakuta kiinnostaa meidän mehupaastoseikkailu, niin tarinoita ja videoita tulee meidän BWL-sivulle Facebookiin! www.facebook.com/bwlll ! @merisopanen @bwlofficial #bwlofficial #juicefast #superjuiceme #greenjuice"

Saara Aalto on Instagram: “The last decade changed my life in …

Saara Aalto Instagramissa : “The last decade changed my life in every way and I was able to fulfil all my dreams ❤️ Now I’m taking some time off to find new dreams and a deep meaning for my life for the next decade. It’s not about what I’m gonna do, it’s about WHY I’m gonna do something. What are my intentions for the next years❤️ I can’t wait to find out. I have a feeling many things are about to change…. ❤️ You will be hearing from me a bit later. Take care of yourself and enjoy this new year🌟 #nofear2020 🌟”

6804 Likes, 77 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “The last decade changed my life in every way and I was able to fulfil all my dreams …

6,802 Likes, 77 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “The last decade changed my life in every way and I was able to fulfil all my dreams ❤️ Now I’m taking some time off to find new dreams and a deep meaning for my life for the next decade. It’s not about what I’m gonna do, it’s about WHY I’m gonna do something. What are my intentions for the next years❤️ I can’t wait to find out. I have a feeling many things are about to change…. ❤️ You will be hearing from me a bit later. Take care of yourself and enjoy this new year🌟 #nofear2020 🌟”

Saara Aalto on Instagram: “SAARA & HAMISH

Saara Aalto Instagramissa : “SAARA & HAMISH – THE SKATING EXPERIENCE comes to Finland 🌟🇫🇮Koe ainutlaatuinen luistelukokemus yhdessä Saaran & Hamishin kanssa! Dancing on Ice UK:n finalistipari saapuu Suomeen viettämään kanssanne inspiroivan luistelulauantain 13.4! 🌟⛸Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille! Kunhan pysyt luistimilla pystyssä, se riittää! Tämän hauskemmaksi ei luistelemisen opetteleminen voi tulla! 😍Jos luistelu ei innosta, voit myös osallistua päivään luistelematta! 🌟🌟❗️❗️Lippuja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä❗️❗️ la 13.4 Vuosaaren jäähalli, klo 9:45-13SISÄLTÖ:🌟Saara & Hamish esiintyvät jäällä ja kertovat Dancing on Ice-kokemuksista ja esitysten synnystä🌟 Luisteluworkshop! Pääset oppimaan luistelun saloja brittimestari Hamish Gamanin opastuksella! Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille!🌟 Tanssitaan jäällä: Opitaan pieni luistelukoreografia 🌟 After skate meet&greet ! Yhteiskuvia ja kysy kysymyksiä Saaralta & Hamishilta HUOM! Tuo mukaan omat tai kaverilta/kirjastosta lainatut luistimet! (jäähallilta ei voi vuokrata luistimia!) 🌟Luisteluliput 85€ 🌟Jos haluat osallistua päivän ohjelmaan ILMAN luistelemista, myymme tapahtumaan seisomalippuja hintaan 40€ (jäähallilla ei ole istumakatsomoa, vaan seisomakatsomo). Miten pääsen mukaan:1) Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: info@nofear.storelaita mailiin selkeästi:NIMIIKÄLUISTELULIPPU VAI SEISOMALIPPUONKO LUISTELUKOKEMUSTA?2) Saat vahvistuksen ja linkin lipun ostoon, kun ryhmäkoko on varmistunut!! #teamnofear ARE WE READY?? 😍 ———— @hamishgaman”

3878 Likes, 39 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “SAARA & HAMISH – THE SKATING EXPERIENCE comes to Finland Koe ainutlaatuinen …

3,877 Likes, 39 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “SAARA & HAMISH – THE SKATING EXPERIENCE comes to Finland 🌟🇫🇮Koe ainutlaatuinen luistelukokemus yhdessä Saaran & Hamishin kanssa! Dancing on Ice UK:n finalistipari saapuu Suomeen viettämään kanssanne inspiroivan luistelulauantain 13.4! 🌟⛸Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille! Kunhan pysyt luistimilla pystyssä, se riittää! Tämän hauskemmaksi ei luistelemisen opetteleminen voi tulla! 😍Jos luistelu ei innosta, voit myös osallistua päivään luistelematta! 🌟🌟❗️❗️Lippuja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä❗️❗️ la 13.4 Vuosaaren jäähalli, klo 9:45-13SISÄLTÖ:🌟Saara & Hamish esiintyvät jäällä ja kertovat Dancing on Ice-kokemuksista ja esitysten synnystä🌟 Luisteluworkshop! Pääset oppimaan luistelun saloja brittimestari Hamish Gamanin opastuksella! Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille!🌟 Tanssitaan jäällä: Opitaan pieni luistelukoreografia 🌟 After skate meet&greet ! Yhteiskuvia ja kysy kysymyksiä Saaralta & Hamishilta HUOM! Tuo mukaan omat tai kaverilta/kirjastosta lainatut luistimet! (jäähallilta ei voi vuokrata luistimia!) 🌟Luisteluliput 85€ 🌟Jos haluat osallistua päivän ohjelmaan ILMAN luistelemista, myymme tapahtumaan seisomalippuja hintaan 40€ (jäähallilla ei ole istumakatsomoa, vaan seisomakatsomo). Miten pääsen mukaan:1) Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: info@nofear.storelaita mailiin selkeästi:NIMIIKÄLUISTELULIPPU VAI SEISOMALIPPUONKO LUISTELUKOKEMUSTA?2) Saat vahvistuksen ja linkin lipun ostoon, kun ryhmäkoko on varmistunut!! #teamnofear ARE WE READY?? 😍 ———— @hamishgaman”

Saara Aalto on Instagram: “Minä ja Meri halutaan lapsi. Me …

Saara Aalto Instagramissa : “Minä ja Meri halutaan lapsi. Me unelmoidaan siitä, suunnitellaan asiaa yhdessä, ja pitkien hedelmöityshoitojen jälkeen jompi kumpi tulee raskaaksi (kuvitellaan, että minä). Raskausaika selvitään yhdessä, samoin synnytys ja sen jälkeinen aika. MUTTA Suomen lain mukaan, Meri ei virallisesti ole lapsen äiti.Jos minä kuolisin synnytyksessä tai sen jälkeen, lapsi jäisi orvoksi, eikä Merillä olisi mitään oikeuksia lapseen. 😢Tai vaikka synnytyksen jälkeen me mentäis takaisin ihan normielämään, lapsella olisi vain yksi virallinen vanhempi. Merin pitää adopotoida lapsi. Se kestää kauan ja maksaa paljon. On ollut tapauksia, joissa asiaa hoitava virkamies on sanonut tälle “ei-synnyttäneelle-äidille”, että “et sinä voi vielä rakastaa sitä kuin omaa lastasi, kokeilkaa myöhemmin uudestaan”. 😣Tuo on ihan käsittämättömän julmaa, ja tuntuu tosi pahalta kaikkien niiden äitien puolesta, jotka joutuvat näin taistelemaan lapsiensa puolesta.☀️☀️Tämä kaikki voidaan muuttaa! 💪Allekirjoittakaa Äitiyslaki-kampanja! 50 000 äänen jälkeen asia menee Eduskunnan käsittelyyn. TÄÄLTÄ: http://aitiyslaki.fi 👈Näitä ihania lapsia syntyy koko ajan ja he ansaitsevat kaksi vanhempaa ja turvallisen alun elämälleen 💗💗Allekirjoittakaa rakkaat ihmiset!#nofear2016 #äitiyslaki #lapsi #vauva”

1298 Likes, 104 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Minä ja Meri halutaan lapsi. Me unelmoidaan siitä, suunnitellaan asiaa yhdessä, …

1,297 Likes, 104 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Minä ja Meri halutaan lapsi. Me unelmoidaan siitä, suunnitellaan asiaa yhdessä, ja pitkien hedelmöityshoitojen jälkeen jompi kumpi tulee raskaaksi (kuvitellaan, että minä). Raskausaika selvitään yhdessä, samoin synnytys ja sen jälkeinen aika. MUTTA Suomen lain mukaan, Meri ei virallisesti ole lapsen äiti.Jos minä kuolisin synnytyksessä tai sen jälkeen, lapsi jäisi orvoksi, eikä Merillä olisi mitään oikeuksia lapseen. 😢Tai vaikka synnytyksen jälkeen me mentäis takaisin ihan normielämään, lapsella olisi vain yksi virallinen vanhempi. Merin pitää adopotoida lapsi. Se kestää kauan ja maksaa paljon. On ollut tapauksia, joissa asiaa hoitava virkamies on sanonut tälle “ei-synnyttäneelle-äidille”, että “et sinä voi vielä rakastaa sitä kuin omaa lastasi, kokeilkaa myöhemmin uudestaan”. 😣Tuo on ihan käsittämättömän julmaa, ja tuntuu tosi pahalta kaikkien niiden äitien puolesta, jotka joutuvat näin taistelemaan lapsiensa puolesta.☀️☀️Tämä kaikki voidaan muuttaa! 💪Allekirjoittakaa Äitiyslaki-kampanja! 50 000 äänen jälkeen asia menee Eduskunnan käsittelyyn. TÄÄLTÄ: http://aitiyslaki.fi 👈Näitä ihania lapsia syntyy koko ajan ja he ansaitsevat kaksi vanhempaa ja turvallisen alun elämälleen 💗💗Allekirjoittakaa rakkaat ihmiset!#nofear2016 #äitiyslaki #lapsi #vauva”

Saara Aalto on Instagram: “Aalto = a wave no wonder I like the …

Saara Aalto Instagramissa : “Aalto = a wave 🌊 no wonder I like the sea… oh and Meri = sea 🌊 no wonder I like @merisopanen 😁❤️”

7305 Likes, 71 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Aalto = a wave no wonder I like the sea… oh and Meri = sea no wonder I like …

7,304 Likes, 71 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Aalto = a wave 🌊 no wonder I like the sea… oh and Meri = sea 🌊 no wonder I like @merisopanen 😁❤️”

Saara Aalto on Instagram: “Love and gratitude are the most …

Saara Aalto on Instagram: “Love and gratitude are the most important things ❤️ When we go to bed in the evening we always go through things that went well that day, things that we are grateful for, things that made us happy❤️ Love you @merisopanen And @lilli_thelittlefox And Liisa ❤️ #nofear2020”

2533 Likes, 24 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Love and gratitude are the most important things ❤️ When we go to bed in the evening we …

2,529 Likes, 24 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Love and gratitude are the most important things ❤️ When we go to bed in the evening we always go through things that went well that day, things that we are grateful for, things that made us happy❤️ Love you @merisopanen And @lilli_thelittlefox And Liisa ❤️ #nofear2020”

Saara Aalto on Instagram: “Perus kotiasu! My life is a party …

222 Likes, 14 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Perus kotiasu! My life is a party #party #samba #friday”

Saara Aalto on Instagram: “Happy Holidays everybody ❤️ ”A …

3802 Likes, 84 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Happy Holidays everybody ❤️ ”A Very Merry Christmas and a Happy New Year, …

Saara Aalto on Instagram: “Never give up your dreams ”

Saara Aalto Instagramissa : “Never give up your dreams 💗”

1646 Likes, 77 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Never give up your dreams ”

1,645 Likes, 76 Comments – Saara Aalto (@saaraaalto) on Instagram: “Never give up your dreams 💗”

Keywords: saara aalto instagram