Taina latvala instagram

Taina Latvala (@tainalatvala) • Instagram photos and videos

1461 Followers, 1402 Following, 1484 Posts – See Instagram photos and videos from Taina Latvala (@tainalatvala)

Taina Latvala on Instagram: “Koska en jaksa kantaa painavia …

49 Likes, 5 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Koska en …

Taina Latvala on Instagram: “Jos jokin voi koetella …

91 Likes, 4 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Jos jokin voi koetella ihmislapsen kärsivällisyyttä (ja istumalihaksia), on se vedosten …

Taina Latvala on Instagram: “Tältä se näyttää – uusi romaanini …

Taina Latvala Instagramissa : “Tältä se näyttää – uusi romaanini, joka ilmestyy elokuussa! Tarina kolmesta sisaresta, huvilakauden päättävistä venetsialaisista ja kesän viimeisestä yöstä. Kauniin kannen on suunnitellut Piia Aho, ja maalaus on peräisin Rauha Mäkilän taideteoksesta Hardbody (2015). Lisätietoja Otavan uutisista. otava.fi @otavankirjat💖[My new novel is coming out in August.]🌸#kirja #kirjat #otava #otavankirjat #venetsialaiset #kirjailijaelämää #romaani #kirjoittaminen #book #books #bookstagram #novel #novels #novelist #newnovel #writer #writers #writing #writersofinstagram #writersofig #august #culture #art”

127 Likes, 14 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Tältä se näyttää – uusi romaanini, joka ilmestyy elokuussa! Tarina kolmesta sisaresta …

127 Likes, 14 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Tältä se näyttää – uusi romaanini, joka ilmestyy elokuussa! Tarina kolmesta sisaresta, huvilakauden päättävistä venetsialaisista ja kesän viimeisestä yöstä. Kauniin kannen on suunnitellut Piia Aho, ja maalaus on peräisin Rauha Mäkilän taideteoksesta Hardbody (2015). Lisätietoja Otavan uutisista. otava.fi @otavankirjat💖[My new novel is coming out in August.]🌸#kirja #kirjat #otava #otavankirjat #venetsialaiset #kirjailijaelämää #romaani #kirjoittaminen #book #books #bookstagram #novel #novels #novelist #newnovel #writer #writers #writing #writersofinstagram #writersofig #august #culture #art”

Paljon onnea kaikille valmistuneille! – Instagram

Taina Latvala Instagramissa : “Paljon onnea kaikille valmistuneille! ❤Muistakaa tanssia, paljon. Älkää lähtekö kotiin ennen valomerkkiä vain siksi, ettei tarvitsisi jonottaa takkia narikasta. Jonossakin voi tapahtua ihmeellisiä asioita. Nauttikaa elämästä ja ottakaa se vastaan, se vie joskus kovaakin mutta sillä on vahvat käsivarret. Ja vielä yksi asia: löydätte kyllä oman tyylinne. Se saattaa huojua vielä vuosia myöhemmin, mutta ei se mitään. Itse ostin viikko sitten #haaremihousut (2kpl).Pus!#valmistujaiset #yojuhlat #graduation #party #partyadvice #dancing #remembertodance #youth #life #advice #congratulations #helsinki #myhelsinki #style #töölö #instadaily #helloworld”

68 Likes, 2 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Paljon onnea kaikille valmistuneille! ❤ Muistakaa tanssia, paljon.

68 Likes, 2 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Paljon onnea kaikille valmistuneille! ❤Muistakaa tanssia, paljon. Älkää lähtekö kotiin ennen valomerkkiä vain siksi, ettei tarvitsisi jonottaa takkia narikasta. Jonossakin voi tapahtua ihmeellisiä asioita. Nauttikaa elämästä ja ottakaa se vastaan, se vie joskus kovaakin mutta sillä on vahvat käsivarret. Ja vielä yksi asia: löydätte kyllä oman tyylinne. Se saattaa huojua vielä vuosia myöhemmin, mutta ei se mitään. Itse ostin viikko sitten #haaremihousut (2kpl).Pus!#valmistujaiset #yojuhlat #graduation #party #partyadvice #dancing #remembertodance #youth #life #advice #congratulations #helsinki #myhelsinki #style #töölö #instadaily #helloworld”

Taina Latvala on Instagram: “Koko päivän tehty lähtöä ulos …

55 Likes, 1 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Koko päivän tehty lähtöä ulos tuonne pakkaseen. Josko se nyt tapahtuisi? ❄ #helsinki…”

Taina Latvala on Instagram: “Tässä kohdassa olen seisonut …

73 Likes, 5 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Tässä kohdassa olen seisonut aika monta kertaa, ja aina vähän erilaisena.

Taina Latvala on Instagram: “Syksynvärinen #sunnuntai …

56 Likes, 0 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: …

Tuntui siltä, että on paketoitava vuosi 2019 blogipostauksen …

Taina Latvala Instagramissa : “Tuntui siltä, että on paketoitava vuosi 2019 blogipostauksen mittaiseksi kokonaisuudeksi. Melko paljon tuli vietettyä aikaa Kekkosen tyttären seurassa – eli takana on oikein hyvä ja hauska vuosi! Ensi-ilta on jo ensi kuussa!Linkki biossa.💛#minäkertoja #uusipostaus#kekkosentytär #näytelmä #teatteri #kuulumisia #vuosi2019 #munvuosi #year2020 #myyear #theatre #theatreworks #play #playwright #writerselfie”

423 Likes, 10 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Tuntui siltä, että on paketoitava vuosi 2019 blogipostauksen mittaiseksi …

84 Likes, 7 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Tuntui siltä, että on paketoitava vuosi 2019 blogipostauksen mittaiseksi kokonaisuudeksi. Melko paljon tuli vietettyä aikaa Kekkosen tyttären seurassa – eli takana on oikein hyvä ja hauska vuosi! Ensi-ilta on jo ensi kuussa!Linkki biossa.💛#minäkertoja #uusipostaus#kekkosentytär #näytelmä #teatteri #kuulumisia #vuosi2019 #munvuosi #year2020 #myyear #theatre #theatreworks #play #playwright #writerselfie”

Minä ja @kirapoutanen haastattelun jälkeen. Olipa ihana …

131 Likes, 15 Comments – Taina Latvala (@tainalatvala) on Instagram: “Minä ja @kirapoutanen haastattelun jälkeen. Olipa ihana tunnelma!

Keywords: taina latvala instagram